Fødevarer til koronar hjertesygdom

01/01/2011 by admin

Sænke kolesterol forbrug er en afgørende del af skiftende kostvaner til også at omfatte sunde fødevarer for koronar hjertesygdom. Det betyder at se etiketter og undgå produkter med transfedtsyrer og mættede fedtstoffer, vælge i stedet flerumættede og enkeltumættet fedt.

Overvejelser

American Heart Association tyder på, at mættet fedt bør omfatte mindre end 7% af den enkeltes daglige kalorieindtag, med transfedtsyrer sammentælling mindre end 1%.

Korn

Uraffineret fuldkorn, som hele korn brød, bagels, pasta og brune ris er en væsentlig kilde til fiber og medvirke til at reducere kolesteroltallet. Begynde at tænke på korn og grøntsager som din hovedret i frokost og middag.

Nødder

Både nødder og hvidløg medvirke til at sænke kolesterol og blodtryk. "Spiser moderate mængder nødder, som er rig på enkeltumættet fedt, som hasselnødder, mandler, pekannødder, cashewnødder, valnødder og macadamia nødder," anbefaler American Academy of Family Physicians. Undersøgelser tyder på disse typer af nødder lavere kolesterol.

Animalske produkter

Kolesterol er primært stammer fra animalske produkter, så minimere forbruget af kød og mejeriprodukter er vigtige. Magert kød, fjerkræ, fisk og fedtfattige mejeriprodukter er fremragende fødevarer til personer med koronar hjertesygdom. Brug 1% eller fedtfri mælk frem for sødmælk. Forskning viser at omega-3 fedtsyrer findes i fede fisk som laks, ørred og sild er gavnligt for hjertesundhed.

Veggies

Friske, frosne, bagt eller dampet frugter og grøntsager bør blive en grundpille i en hjerte-sund kost. Sojaprodukter har avancerede betydeligt og er en glimrende kilde til protein minus fedt og kolesterol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com