Sådan Cope med kvindelige hårtab

12/17/2011 by admin

Sådan Cope med kvindelige hårtab

Typisk når vi taler om hårtab, tænker vi på mænd. Men mange kvinder oplever hårtab samt. Der er flere mulige årsager til hårtab hos kvinder, fra en arvelig sygdom til en skjoldbruskkirtlen eller hormonel ubalance. Kvinder har generelt en mere vanskelig tid beskæftiger sig med spørgsmålet end mænd, men der er et par ting, som kvinder kan gøre for at gøre det lidt lettere.

Instruktioner

• Se din læge. Find ud af hvad der er årsag din hårtab. Have taget blodprøver for at tjekke din skjoldbruskkirtel og andre hormonniveauer. Skjoldbruskkirtlen og hormonel ubalance er to af de største årsager til hårtab. Hvis en af disse er årsag, kan behandling af det forårsage hårtab til at stoppe.

• Gå på shopping for en paryk. Flere specialbutikker har parykker og toupéer i alle forskellige stilarter. Hvis du ikke er komfortable i en paryk, er hår vævning en anden mulighed. Vævning sker ved syning eller sammensnoning enten menneskelig eller syntetisk hår ind i din resterende hår.

• Spørg din læge om medicin og shampoo. Der er receptpligtig medicin tilgængelig, der kan hjælpe. Det afhænger af alder af patienten og placering af hårtab, om det vil være vellykket. Nogle medikamenter kan dog tage op til seks måneder før giver synlige resultater.

• Deltage i en coping gruppe. Hvis dit hårtab er påvirker dig følelsesmæssigt, overveje en coping gruppe for kvinder med hårtab. Du vil indse, at du er ikke alene, og at mange andre føler måde du gør. Sådanne grupper kan findes online såvel som i dit community. Din læge bør kunne foreslå en ressource.

Tips & advarsler

  • Bære en hat og solcreme når i solen for at beskytte din hovedbund.
  • Begrænset forskning er blevet gjort om, hvorvidt kosttilskud er nyttige i at re-voksende hår og forhindre tab.
  • Ring til din læge om dit hårtab er pludselige og ikke gradvis, eller hvis der er en udslæt eller scaliness knyttet til dit hårtab.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com