Gær infektion symptomer hos spædbørn

01/26/2012 by admin

Ifølge MedicineNet.com, får"mange spædbørn Candida infektioner fra deres mødre under processen med fødsel. Gær findes naturligt i moderens vagina. Når barnet er leveret gennem fødselskanalen, kommer barnet i kontakt med gæren." Da babyer ikke kan sætte ord ubehag af en gær infektion, er der nogle symptomer, forældre skal kigge efter.

Typer

Gær infektioner hos spædbørn kan være placeret i munden, almindeligvis omtales som "Drossel," og i ble-området.

Munden

En gær infektion i et barns mund er karakteriseret ved cremet hvide pletter på tungen og inde i kinderne. Nogle gange er patches ledsaget af smerter.

Ble-området

Gær infektioner i ble-området er karakteriseret af røde, hævede læsioner, der kan undertiden ledsage en ble udslæt. Disse symptomer er forværret af fugt og manglende luftcirkulation.

Overvejelser

Det er ikke ualmindeligt for forældre til at tage fejl af gær infektioner hos spædbørn med ble udslæt. Hvis du behandler din baby til ble udslæt og symptomerne ikke bliver bedre efter et par dage, kan han eller hun have en gær infektion.

Behandling

Behandling med en svampedræbende medicin er normalt anbefales for gær infektioner i munden og ble-området. Disse lægemidler kan fås uden recept. Dog bør du altid tale med dit barns børnelæge før administration af enhver over-the-counter medicin til dit spædbarn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com