En øjeblikkelig kur mod tennisalbue

01/12/2012 by admin

Tennisalbue er en smertefuld tilstand af sener på ydersiden af armen. Trods sit navn er det ikke begrænset til tennisspillere. Kort og lang sigt behandlinger er tilgængelige, men det er vigtigt at forstå denne kroniske tilstand og kender dine muligheder for at holde det gentages.

Hvad er tennisalbue?

Tennisalbue eller lateral epicondylitis er en betændelse i sener i den ydre (Iateral) del af albuen. Betændelse kan være forårsaget af tennis aktiviteter, såsom gribende en ketsjer eller svinge en forparten, men tennis er ikke altid årsag til smerte. Gentagne bevægelser, der involverer vride eller endda nonsport aktiviteter som hækle eller skrive kan føre til tennisalbue.

Tennis albue, også kaldet tendinitis, kan begynde som en mild smerte efter en aktivitet. Venstre ubehandlet, kan det imidlertid begrænse til det punkt, at blot picking up en gallon mælk forårsager invaliderende smerter.

Øjeblikkelig kur mod tennisalbue

Naturligvis, alle, der oplever tennisalbue ønsker øjeblikkelig lindring. Læger foreslå normalt initial behandling af resten, ibuprofen og is til at fremskynde heling. Hvis denne behandling ikke bringe nødhjælp, er det næste skridt muligvis kortison skud.

Injektioner af kortison steroid ofte bringer øjeblikkelig lindring fra smerter, og for nogle patienter kan udgøre en øjeblikkelig kur. Kortison administreres i lægens kontor. Nogle mennesker oplever en indledende brændende fornemmelse, efterfulgt af lindring fra smerter. Mens kortison nedsætter betændelse, er der nogle bekymringer om brug af denne medicin. Mayo Clinic rådgiver, at kortison skud kan medføre forringelse eller skade på leddet. Gentagen brug kan ikke være effektiv, og hvis smerter fortsætter, kirurgi kan være nødvendigt at reparere senen.

Når smerter og ømhed er aftaget, er næste trin at holde tennisalbue opstår igen.

Langtidsbehandling af tennisalbue

Alt i alt er den bedste behandling for tennisalbue forebyggelse. Når du har identificeret hvad der forårsager smerter, kan du forhindre det. Ændre din ketcher greb størrelse eller ændre en forehand for at inddrage mindre håndled handling kan hjælpe. Stigende hviletid mellem aktiviteter eller iført en støttende albue strop kan hjælpe med at beskytte sener.

Styrke og Conditioning Coach/træner Mary Jo Campbell i USA Tennis Association (USTA) anbefaler flere øvelser på USTA hjemmeside (reference 2) at styrke sener og muskler i området albue, så de er mindre sårbar over for stress af gentagne bevægelser.

Ved at forstå, hvad der forårsager tennisalbue og vide måder at behandle og forebygge skade - uanset om det er en øjeblikkelig kur eller langsigtet behandling--du kan holde din arm, sund og smerte-fri.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com