Sådan forberede pancreas kirurgi

01/12/2012 by admin

Pancreas kirurgi udføres primært for at fjerne kræft i bugspytkirtlen. Forberedelse til kirurgi kan være svært, men er absolut nødvendig for en glat kirurgi og en vellykket inddrivelse. Ud over forberedelserne til operationen, skal du forberede post-operative rekreation og træffe de nødvendige foranstaltninger til at inddrive fuldt ud. Hvis du er fuldt forberedt til kirurgi før det sker, vil du være mere afslappet, går ind i operationen.

Instruktioner

• Få din præoperativ test udført en til to uger før operationen. Du skal have en komplet blodtælling, en metabolisk panel, en EKG, hvis du er 40 år og ældre, og en røntgen af thorax hvis du er 60 år og ældre.

• Planlæg en præoperativ vurdering en uge forud for operationen. På dette tidspunkt vil en sygeplejerske praktiserende læge (NP) gå over alle præoperativ instruktioner og sygehistorie. NP vil så fortælle dig, hvilken medicin til at stoppe med at tage og hvilke fødevarer til at undgå.

• Gøre ordninger for din sag, hvis du arbejder. Lad din chef ved, at du vil være ude for en til to måneder for nyttiggørelse og udfylde eventuelle handicap formularer behov.

• Sørg for du har alle finansielle poster regnet ud. Kalde dit forsikringsselskab og dobbelttjekke at kirurgi er dækket. Arrangere hospital ved at beslutte, om du ønsker at bo i en normal hospital værelse (typisk en dobbelt), eller en privat værelse, som har større fleksibilitet.

• Undgå at spise eller drikke noget efter midnat på dagen for din operation. Dette forbereder din krop til anæstesi. Du kan stadig tage vital medicin mod diabetes, anfald, astma og blodtryk.

• Have alt klar dag din operation. Sørg for at du har din forsikringskort og alle andre ting, du muligvis. Bringe en elsket for støtte og finde en måde at føle sig afslappede og fredelige. Lytte til en CD og praksis støt vejrtrækning at slappe af din krop og styrke dit immunforsvar.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com