Teen kost og træning

01/19/2012 by admin

Teen kost og træning

Fedme er et stort sundhedsproblem for teenagere, og problemet bliver værre. Centers for Disease Control rapporterede, at "blandt unge i alderen 12-19, fedme steg fra 5 til 18,1%" mellem 2007 og 2008. Der er ingen magiske metoder til at tabe sig, men simple livsstilsændringer, der kan gennemføres i en teenager daglige liv kan hjælpe med at opretholde en sund vægt. Ændringer i kost og regelmæssig motion, er sikre og effektive måder for teenagere til at kaste pounds og komme i form.

Forståelse kalorieindtag

En effektiv måde for teenagere til at tabe sig er ved at overvåge kalorieindtag. Teenagere bør lære at læse og afkode fødevareetiketter, som giver oplysninger om kulhydrat, fedt og protein indhold. Ifølge KidsHealth.org, bør teen piger tage i 1.600 til 2.500 kalorier hver dag, mens teen drenge bør have 2.500 til 3000 kalorier hver dag.

Mad Journaling

Der er mange fordele for teenagere, der fører en fødevare dagbog. En kladde kan hjælpe en teenager, holde styr på kalorier, og overvåge fedt og kulhydrat indtag. Et tidsskrift vil også give en teenager til at holde sæt vægt tab mål og nedskrive grunde for hvert mål. Teenagere bør sætte små mål i første omgang og søge belønning med non-food-artikler. Hvis teenagere føler sig ubehageligt bærer rundt på en notesbog og pen, kan de skrive korte journaloptegnelser på deres mobiltelefon eller en trådløs enhed i stedet. Vægt tab apps til smartphones kan også give teenagere en måde at spore deres fremdrift.

Udøve

Overvægtige teenagere vil sandsynligvis blive overvægtig voksen, som kan føre til en række negative sundhedsspørgsmål som diabetes og hjertesygdomme. Ifølge FamilyEducation.com, bremser"hver gang vores teenagere sprawl foran tv'et, deres stofskifte til en gennemgang." Webstedet anbefaler mindst tre 20-minutters sessioner af aerob træning pr. uge for teenagere. Unge mennesker, der spiller sportsgrene som tennis, basketball eller fodbold kan allerede nå dette mål inden for deres skole uge, men for teenagere, der ikke spiller sport og aktiviteter som svømning, cykling, dans og power walking kan give dem sundhed aktivitet de har brug for. Før træning, teenagere skal strække ordentligt, og bør ikke presse sig selv til punktet af skade eller udmattelse. "Motion bør aldrig ondt, selv om en lille muskelømhed kan forventes, især i de første uger af et træningsprogram," forklarede Barbara Cooke i sin FamilyEducation.com artikel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com