Hjem retsmidler for sprukne næse

12/12/2011 by admin

Om forårsaget af den uophørlige aftørring af næsen fra en kold eller tørre vinter vind, er en sprukne næse sikker på at forårsage du smerter og irritation. Før du kører til læge for en receptpligtig styrke afhjælpe, eller du gå og bruge masser af penge på over-the-counter salver til at genoprette fugt til din hud, kan du prøve nogle enkle hjem retsmidler.

Kropsolie

Prøve at anvende en dosis af kropsolie til ramte næsen, når du tager et brusebad eller højre, når du blæse din næse. Kropsolie vil hjælpe med at genoprette nogle af fugt tilbage i din hud, som vil hjælpe med at helbrede en sprukne næse. Når næsen ikke er sprukne, komme ind i vane med at anvende en fugtgivende bodylotion efter et dagligt bad eller når som helst du vasker dit ansigt. Du kan bruge en speciel facial fugtighedscreme, hvis du er bekymret for, at regelmæssig lotion vil forårsage en breakout.

Vaseline

"Vaseline gør en stor fugtighedscreme," siger hudlæge Sonia Badreshia-Bansal, MD. Når du går udenfor i den kolde vind anvende nogle vaseline på næsen for at beskytte det mod elementerne. Du bør også sætte vaseline på en sprukne næse, mens du sover for at hjælpe det heles.

Luftfugter

Køre en luftfugter i dit værelse, antyder Andrea Lynn Cambio, MD, især i vintermånederne, som kan tilføre fugt til luften og hjælpe helbrede allerede sprukken hud, eller forhindre sund hud fra at blive sprukne. En luftfugter er især rart, hvis en sprukne næse er forårsaget af en sygdom, fordi det vil holde hals og mund tørrer så meget, mens du sover.

I brusebadet

Begrænse mængden af tid, du bruger i brusebadet, fordi over gør det kan bidrage til at tørre sprukken hud. Prøv at være ind og ud af brusebadet hurtigt at begrænse effekterne tørring, at vand kan have på din hud, anbefaler Andrea Lynn Cambio, MD, Frederiksen.

Undgå at bruge sæbe, der markedsføres som desodorisering og i stedet skifte til sæber, der fugtgivende. Carolyn Jacob, MD, en hudlæge i Chicago anbefaler sæber, der indeholder ceramider, som hjælper huden hold i sin fugt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com