Hvordan til at behandle børn med astma

07/14/2010 by admin

Hvordan til at behandle børn med astma

Når dit barn lider af astmaanfald, kan du blive bange når han begynder hvæsen og kæmper med sin vejrtrækning. For at bevare roen og ikke skræmme barnet yderligere, er det bydende nødvendigt, at du og børnelæge udvikle en behandlingsplan til at stop astmaanfald og forebygge fremtidige.

Instruktioner

• Udvikle en astma handlingsplan for dit barn med hendes børnelæge, som vil dække daglig medicin, såsom den forebyggende medicin og deres doser og gange taget. Det fokuserer også på hvad der udløser til at undgå, og hvornår de skal meddele lægen i tilfælde af en nødsituation.

• Kontrollere de udløser, der kan forværring dit barns astma. Hvis den pet dander fra familiens hund sætter det ud og du kan ikke bære for at slippe af med det, så hold hunden off møbler eller tæpper og ud af dit barns soveværelse. Holde hende fra mug og pollen ved at holde vinduerne lukket allergi sæsonen og holde hende inde fra sene morges indtil først på eftermiddagen Når greverne er mest udbredt.

• Stop en umiddelbar astmaanfald, med bronkodilatatorer, hurtig-relief medicin for hoste, hvæsen og vejrtrækningsproblemer. Mens disse medikamenter kommer i andre former, bruge de fleste astmatikere en rednings-inhalator, mest almindeligt kendt som Albuterol.

• Vælg forebyggende daglig medicin til dit barn til at styre sin astma. Intal er mindre potent end andre forebyggende steroid inhalatorer, så nogle læger foretrækker det for børn. Det kan bruges som en inhalator eller administreret gennem en forstøver, 2 pust, 3 gange om dagen. Hvis du foretrækker en steroid inhalator som Flovent, Kontroller, at dit barn bruger hans redning inhalator først, og at skylle munden med vand for at undgå trøske. Ofte kan en børnelæge ordinere Singulair, en anti-inflammatorisk pille, sammen med en inhalator som en forebyggende kursus.

• Optag dit barns symptomer i en daglig log. De har været kontrolleret, hvis han har været i stand til at deltage i alle hans daglige aktiviteter, har kun måtte kun bruge hans redning inhalator én til to gange om ugen, og hans hvæsen ikke vågnet ham mere end en gang om måneden.

• Tage dit barn til børnelæge for læge checkups én til to gange om måneden, således at lægen kontrollere dit barns symptom og kontrollere hendes vejrtrækning ved brug af peak flow meter.

• Spor dit barn vejrtrækning derhjemme, når lægen viser dig hvordan du bruger peak flow meter. Har dit barn tage en dyb indånding, så blæse ind i røret, så at du kan tyde hvor godt hans lunger fungerer ved hvor meget luft han kan blæse i et sekund.

• Ringe til lægen eller 911 hvis rednings-inhalator ikke er styre et astmaanfald, eller hvis dit barns score på peak flow meter falder til under 50% af hendes bedste nummer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com