Tips om svejsning ude af Position

08/24/2011 by admin

Tips om svejsning ude af Position

Svejsning af stilling er en smule mere kompliceret end flad-placeret svejsning. Der er mange ting, du skal huske, såsom hvor du stående, hvor bue er gonna være placeret, hvor metal går ind i leddet, og hvad man skal gøre for at holde det smeltede metal eller gnister fra falder på dig.

Generelle Tips

Når svejsning out-of-stilling, kan tyngdekraften arbejde imod dig og trække pøl ned mod hvor du står. Prøv at finde en position, hvor du kan opretholde korrekte stick-out samt se både bue og pøl. Hvis du gør MIG-svejsning og har til at arbejde ud af position, prøve at bruge lidt mindre spænding og en langsommere wire feed speed at bevare kontrollen og skabe en mindre pyt. Bruge reverse polaritet koncentrere sig varme til spidsen af elektrode, som gør arbejdet køligere, og herigennem tillader pøl afkøles hurtigere.

Vandret

Drop dit arbejde vinkel til enten nul eller 15 grader i vandret position. Gør dette hjælper med virkningerne af tyngdekraften på svejsningen. En støt tempo, der ikke er for langsom med en ledning, der ikke er tyk sikrer at du får den rigtige mængde af metal i pøl og det ikke hænge på dig. Bygge en bro med dårlig pasform-up eller gøre en multi-pass svejsningen, kan du prøve at bruge en back-og-tilbage væve perle.

Lodret

Lodret ned svejsning stilling er en smule tricky, da pøl kan komme foran bue og blive en isolator, der reducerer penetration. Dette kræver svejser til at bevæge sig hurtigt til at holde på forkant. Når du laver lodret ned svejsning, prøv at bruge tyndere plader, der er 3/16-tommer tyk og koldvalset stål. Tynde plader øge den generelle svejsning hastighed ved at give nedsat penetration og er mindre tilbøjelige til at brænde igennem.

For lodret op svejsning du kan bruge enten eller kolde-varmtvalset stål, der er 3/16-tommer tyk og op, for at få en pæn dybde på den bue penetration. Hvis bruger en groove svejse i denne holdning, forsøge at bruge en teknik, side til side, venstre flytter bue fra højre til centrum til for at oprette en trekant. Denne teknik giver et godt fundament for den næste pass, som du gør. Sørg for at pause lidt på hver fælles side for at give mulighed for metal at sammensmelte korrekt.

Overhead

Overhead svejsning kan særligt forsøger som du er nødt til at sænke varmen og bevæge sig hurtigt til at holde din væve smalle. Pøl skal være lille, så metallet forbliver i fælles. Sørg for at arbejde i en position, har du stående ud form under svejsningen pyt. Det er også afgørende, her mere end hvor som helst ellers, bære alle nødvendige sikkerhed gear, så din hud er godt beskyttet. Sørg for at din jakke er forsvarligt lukket, og holde dit hoved, dækket med en hat og ansigt skjold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com