Sygepleje & MRSA forholdsregler

10/03/2011 by admin

Sygepleje & MRSA forholdsregler

Methicillin-resistente Staphylococcus aureus (MRSA) består af flere bakterier, der er resistente over for flere antibiotika, herunder methicillin. Bakterien, for det meste er mild og lever på huden eller i næseborene. Mange mennesker bærer bakterierne er uvidende om de er bærere. MRSA spredes hurtigt gennem kontakt fra person til person. MRSA bliver kritisk, når bakterier kommer ind i kroppen gennem nedskæringer eller sår. Personer med svækket immunforsvar, eller dem, der har gennemgået kirurgi, er i fare, fordi de ikke er i stand til at bekæmpe off infektion forårsaget af MRSA. Det er vanskelig at behandle MRSA på grund af bakteriernes resistens over for flere antibiotika; Derfor forsigtighed er nødvendig for at forhindre spredning af bakterier.

Håndvask

Håndvask kan forhindre spredning af MRSA. Sygeplejersker er forpligtet til at vaske deres hånd mellem rørende en kropsdel og et andet. Sygeplejersker og sundhedspersonale er forpligtet til at vaske deres hænder eller bruge godkendte hånd sanitizers gik ind på patientens værelse, og når du afslutter patientens værelse. Sygeplejersker er også forpligtet til at vaske hænder før spisning måltider, og når de forlader for dagen.

Handsker/masker/kjoler

Handsker er påkrævet på alle tidspunkter, selv for patienter, der ikke har været udsat for MRSA. Når som helst der er en klippe, åbne sår, Slim eller tilstedeværelsen af kropsvæsker, skal handsker bæres. Kjoler er påkrævet, samt masker for at forhindre spredning af MRSA gennem hoste.

Værnemidler og bortskaffelse af affald

Sygeplejersker er forpligtet til at bortskaffe affald (f.eks., handsker, kjoler, nåle) i godkendte affaldscontainere. Affaldscontainere er placeret væk fra patienten, inden for rækkevidde inden sanitizing deres hænder og forlader lokalet. Sygeplejersker skal bære engangs kjoler og godkendte handsker til at beskytte sig mod forurening. Alle beskyttende gear bortskaffes i passende spildbakken, før du afslutter patientens værelse.

Instrumenter

Udstyr og instrumenter for patienter med MRSA er forpligtet til at opholde sig i patientens værelse. Sygeplejersker eller sundhedspersonale er ansvarlig for at sikre instrumenter, der anvendes på en MRSA patienten ikke anvendes på en anden patient medmindre korrekt steriliseret. Alt udstyr skal rengøres og steriliseres regelmæssigt.

Transport

Sygeplejersker skal sikre ordentlig protokol udøves, når patienter er overført fra det ene område til det andet. De skal underrette området modtager patienten, ifølge fortrolighed love, for at beskytte andre patienter nær modtagelsesområdet. Patienten er forpligtet til at bære en kirurgisk maske under transport.

Besøgende

Sygeplejersker er påkrævet til diagrammet besøgende protokol, anmoder om, at alle besøgende rapport til sygeplejerskernes station inden du besøger patienten for at undgå spredning af bakterier.

Overflader, sengelinned og campingpladsvirksomhed

Sygeplejerskernes ordrer bør omfatte løbende rengøring og sterilisering af overfladen områder i patientens værelse, samt ordentlig fjernelse af linned, håndklæder og andre sengetøj anvendes af patienten.

MRSA-inficerede patienter skal fortrinsvis placeres i et privat værelse. Hvis patienten skal deler et værelse, bør placering med en anden patient med MRSA eller med en patient, der ikke er en høj risiko for infektion. Den behandlende sygeplejerske skal overveje ikke blot den inficerede patient, men andre patienter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com