Hvordan man forebygger Peridental sygdom

10/25/2011 by admin

Hvordan man forebygger Peridental sygdom

Parodontale sygdom er en af de førende årsager til tab af tænder. Parodontale sygdom er en kronisk infektion, der påvirker gummerne og knogle, der støtter tænderne. At holde en daglig regiment af mundhygiejne kan forebygge paradentose

Instruktioner

• Grapefrugt frø ekstrakt:En fantastisk måde at behandle paradentose er at bruge grapefrugt frø ekstrakt. Ved det første tegn på blødende gummer, er brug en dråbe eller to dråber af grapefrugt frø ekstrakt på tandtråd og ren tandkød. Det vil dræbe bakterier og helbredt betændt tandkød.

• Mælk af Magnesia:Brug mælk af magnesia som en mundskyl, ved hjælp af en spiseskefuld af mælk af magnesia er blandet i 1/2 glas vand og gurgle. Dette kan forhindre, at parodontale sygdom bliver værre. Komponenter i mælk af magnesia dræbe sygdomsfremkaldende bakterier, der forårsager paradentose.

• Tage vitaminer:Vitaminer hjælpe nære og styrke tænder og tandkød, for at forhindre paradentose. Vitamin B-kompleks og K vitamin er godt for tyggegummi sundhed. Tag to gange om ugen i et par uger og derefter tage en gang om ugen for vedligeholdelse for at forebygge paradentose.

• God mundhygiejne:

Regelmæssig tandbørstning og tandtråd, vil næsten garantere at du kan forebygge paradentose. Pensel og floss tre gange om dagen.

Tips & advarsler

  • For at forebygge paradentose, se din tandlæge regelmæssigt

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com