Definere PPO forsikring

10/27/2011 by admin

Definere PPO forsikring

Et stort antal gruppe sygesikring planer i er foretrukne leverandør organisationer eller PPO planer. Denne type af sygesikring er designet til at tilbyde maksimal fordele til indskrevne medlemmer. Der findes mange fordele for medarbejdere omfattet af en PPO plan, der er tilgængelige for dem, der deltager på andre typer af planer, som HMO'S. Forståelse af, præcis hvad en PPO sygeforsikring plan er og grundlæggende i, hvordan ydelserne udredes, vil forbedre den overordnede kvalitet af medicinsk behandling.

Formål

Formålet med en PPO forsikring planen er at give større medicinske dækning til tilmeldt medarbejdere mest fleksibel og bekvem som muligt, mens du stadig forsøger at opretholde økonomisk overkommelig behandlingsomkostninger. PPO produkter er forvaltes pleje sygesikring planer, at tilbyde medlemmerne mere omkostningseffektiv prissætning for tjenesteydelser af udbydere inden for en fast gruppe eller netværk. Mens det eksisterende netværk af læger og faciliteter kan have acceptable og passende udbydere, kan medlemmer vælge for at besøge en ikke-netværk læge, hvis de er villige til at betale en øgede omkostninger differential.

I netværk presseomtale

PPO planer opfordrer medlemmerne til at besøge udbydere inden for netværket ved at begrænse ud af lommen behandlingsomkostninger til en nominel copay. Betaling for tjenester leveres af deltagende læger vil blive betalt fuldt ud af den forsikring luftfartsselskab, med undtagelse af patientens kontor besøg copay, som typisk spænder fra ti til tredive dollars. Medlemmer er velkommen til at besøge alle deltagende læge eller specialist og er ikke påkrævet at få en henvisning fra en praktiserende læge før planlægning af en aftale.

Ud af netværkets dækningsområde

Koster for behandling af en ikke-netværk læge eller facilitet vil stadig blive betalt af forsikring transportøren men i et tempo dramatisk mindre end for tjenester fra deltagende leverandører. Medlemmer er ikke forpligtet til at besøge netværket læger og kan søge behandling fra enhver autoriseret sundhedsperson. Men da ingen kontrakt findes mellem ikke-netværk udbydere og forsikring carrier, udgifter til tjenester vil være meget højere. Non-netværk ydelser i PPO forsikring planer har til formål at beskytte medlemmer, som rejser flittigt og kan få brug for behandling og uden for den normale geografiske grænser af flyselskabets netværk.

Selvrisikoen

En større komponent til PPO forsikring planer er fradragsberettiget. Når tjenester leveres af en ikke-netværk læge, er medlemmet forpligtet til at bidrage med en indledende beløb op foran, fradragsberettiget, før luftfartsselskabet vil betale deres del. Selvrisikoen er ikke påkrævet for behandling modtaget fra inden for netværket. Forsikring Transportørerne kan have flere variationer af tilgængelige PPO planer, men de fleste selvrisikoen spænder fra $500 til $5000.

Almindeligheder

Mange mennesker anser PPO forsikring planer "gold standard" af sundhedsmæssige fordele. Medlemmer er omfattet af PPO planer nyde større udnævnelsen planlægning fleksibilitet, fordi der er ingen grund til at få henvisninger til specialister og fordele rækker ud over det eksisterende netværk af læger og faciliteter. Dog omkostninger inden for PPO planer er sædvanligvis meget højere end andre lignende administrerede kort produkter, såsom HMO'S. Bortset fra de øgede behandlingsomkostningerne er månedlige præmier for PPO dækning betydeligt dyrere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com