Norwalk Virus komplikationer

10/28/2011 by admin

Norwalk-lignende virus (eller norovira, som de kaldes nu) er årsag til viral gastroenteritis, der forårsager en række fordøjelsesfremmende problemer der, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC), generelt rydde op i løbet af nogle dage. Norovirus har generelt ikke langvarig komplikationer, men Mayo Clinic rapporter, at infektionen kan nogle gange føre til komplikationer, herunder død, i nogle populationer.

Effekter

Ifølge Mayo Clinic, kan infektion med norovirus føre til symptomer som kvalme, smerter og kramper i maven, løs diarré og lav feber. Disse symptomer normalt klare op på deres egne inden for en til tre dage; Mayo Clinic rapporterer imidlertid, at en persons afføring kan fortsætte med at være smitsomme i op til tre dage efter deres egne symptomer har ryddet op.

Behandling

Som er tilfældet med mange andre virale forhold, findes der ingen specifik behandling for norovirus. Selv om der findes ingen specifik behandling, det er vigtigt at erstatte væsker i kroppen er at miste at undgå dehydrering.

Risiko

Norovirus er spredt mest let i steder som dag cares og plejehjem. I disse miljøer, bør sanitære foranstaltninger såsom håndvask følges for at forhindre spredning af norovirus og andre sygdomme. Dette er især vigtigt, fordi ifølge Mayo Clinic, de helt unge og ældre er i størst risiko for at udvikle komplikationer af viral gastroenteritis.

Komplikationer

Ifølge Mayo Clinic, kan viral gastroenteritis føre til dehydrering, underernæring, vægttab og muligvis død. Dette er især sandsynligt blandt unge og ældre, der kan miste væsker i et hurtigere tempo, end de kan blive erstattet.

Forebyggelse

Ifølge Mayo Clinic er den bedste måde at håndtere komplikationer fra svær dehydrering at erstatte væsker, selv om indlæggelse kan være nødvendig for de meget unge eller aging syge. Mayo Clinic advarer mod brugen af sukkerholdige drikkevarer til at erstatte væsker, da disse kan forårsage diarré værre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com