Hvad årsagen Substance Abuse tilbagefald?

07/23/2011 by admin

Mange stof misbrug rådgivere og terapeuter-betænkningen, der en gang introduceret til inddrivelse, stofmisbruger har en gennemsnitlig 1 i 35 chance for opholder sig rene. De miljømæssige, samfundsmæssige og indre drivkræfter bag stofmisbrug tilbagefald er overvældende for de fleste narkomaner, der vender tilbage til deres narkotika brug i stedet for at fortsætte gennem opfattede smerten ved ædruelighed. Der er en række årsager til stofmisbrug tilbagefald, mest som kan forebygges.

Tvang

Stofmisbrug er en kombination af fysisk tvang og mental besættelse, forbliver med stofmisbrugere ofte i årevis efter at komme ind i recovery. Tvang til at bruge ofte vejer tungere end ønsket om at forblive clean.

Support

At nægte at deltage i en støttegruppe, som en 12-trins program, er en af de vigtigste årsager til tilbagefald. Regelmæssig deltagelse hjælper at inddrive stofmisbrugere lære at udvikle mestringsstrategier til tvang og besættelse.

Livsstil

Narkomaner, der ikke udvikler nye måder at tænke og opføre sig har problemer med at holde ren. Handlinger, der bringer om selvlede--som stjæler, lyver og promiskuitet--vil drive en narkoman til selvdestruktion.

Miljø

Der er et ordsprog, "Hvis du holde ud til barbershopen, du gonna få en klipning." Det gælder for narkomaner, der fortsat vil hænge rundt ved hjælp af narkotika venner på klubber, barer og dope huse.

Smertebehandling

En fælles udløser afsendende inddrive narkomaner tilbage ud er smertestillende medicin efter en ulykke eller operation. Narkotika udløse gamle tvangshandlinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com