Anvisninger for brug af Pink øjendråber

09/20/2011 by admin

Pink eye er et meget almindeligt problem blandt børn, babyer og voksne. Alle kan få det og det er meget smitsom. Personer, der har pink øjet opleve kløe, brændende, stikkende, en grynet følelse og vis mængde af smerte. Dette kan være temmelig irriterende, men pink øjet kan let behandles med øjendråber. Nogle personer får pink øjet som en allergisk reaktion på noget i miljøet og ikke fra en anden person, der har det.

Behandlingsmuligheder

Det afhænger af hvilken type af pink øjet enkelt har, men hvis nogen har mistanke om, at de har pink øjet, chancerne er, at de har lavet en læge udnævnelse for behandling. Når diagnosticeret, lægen vil ordinere patient antibiotika øje salver eller øjendråber for at behandle pink øjet. I tilfælde af viral konjunktivitis, kan en læge ikke ordinere noget, fordi det sandsynligvis vil rydde på sin egen. For allergisk conjunctivitis, kan lægen ordinere kunstige tårer for at hjælpe med at holde øjet fugtet.

Ud over recepten, og uanset hvilken type af konjunktivitis patienten oplever, vil han sandsynligvis tilrådes at anvende varme komprimerer på ydersiden af øjenlåg sammenholdt med smøreolier øjendråber for at lindre ubehag.

Sådan bruges øjendråber

Vask hænder grundigt og tør dem med et rent håndklæde eller køkkenrulle, før anvendelse af øjet dråber. Sikre øje dropper bliver brugt ikke er tilhugget eller revnet. Rør ikke dropper tip med dine hænder eller fingre direkte. Omhyggeligt vippe hovedet tilbage og forsigtigt trække ned den nederste del af øjet låget ved hjælp af en pegefinger. Hold dropper spidsen nedad ved hjælp af anden side som tæt på øjet, som muligt, men uden at røre dropper tip direkte til øjet. Brace resterende fingrene mod ansigtet for at hjælpe med at holde alt på plads. Forsigtigt klemme dropper det passende antal gange. Lukke øjet for to til tre minutter, vippe hovedet nedad. Tørre væk eventuelle overskydende øje drop løsning fra ansigtet, erstatte drop øjenlåg og sætte det på et sikkert sted.

Pink øjet forebyggelse

Forebyggelse af pink øjet er den vigtigste ting at udrette, især for en person, der allerede har indgået kontrakt om det. Begge typer af conjunctivitis kan danne på grund af luftbårne kilder. Undgå at få pink øjet ved at være smart om hvad du rører med hænderne og hvor ofte du vasker dine hænder. Undgå at røre dit ansigt og gnide øjnene en masse, og vask dine hænder med en antibakteriel sæbe ofte hele dagen. Carry tøroffset antibakterielle sprays, geler og skum, når du ikke er hjemme og gælder hele dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com