Bivirkninger af Inositol

08/15/2011 by admin

Inositol er et kosttilskud bruges til angst, depression, forhøjet kolesterol, psoriasis, fremme hårvækst, diabetisk neuropati og hypertension. Kosttilskud er ikke reguleret af Food and Drug Administration og derfor bør anvendes med forsigtighed.

Bivirkning - kvalme

Bivirkninger af Inositol kan omfatte kvalme, fordi Inositol er ens i kemiske sammensætning til nikotinsyre, som oprørende at mave-tarmkanalen.

Bivirkning - diarré

Diarré er en almindelig bivirkning af Inositol, men det er dosis-relateret. Patient compliance er ofte skadet på grund af diarré og behandling, og derfor er det ofte afbrydes.

Bivirkning - svimmelhed

Svimmelhed er ofte en bivirkning af Inositol. Det påvirker blodtrykket og udsvingene kan resultere i svimmelhed eller svimmelhed.

Bivirkning - hovedpine

Bivirkninger af Inositol forårsage almindeligt hovedpine. Hovedpine forbundet med Inositol kan lykkedes med, over counter smertestillende medicin eller via recept analgetika. Medicinsk vurdering bør gennemføres før hovedpine behandling begynder.

Bivirkning--allergisk reaktion

De mest ildevarslende bivirkninger forbundet med Inositol er relateret til allergisk reaktion. Bivirkninger kan omfatte nældefeber, kløe, hvæsen, åndedrætsbesvær, og mund og hals hævelse. Dette udgør en medicinsk nødsituation og kræver øjeblikkelig indgriben.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com