Hvordan at skjule en dobbelthage i et fotografi

10/26/2016 by admin

En dobbelthage er bare et faktum i livet for nogle mennesker. Den ekstra hud, der hænger under hagen er ofte grimme og irriterende. Du måske ønsker at skjule din dobbelthage i fotografier, og du kan nemt skjule din dobbelthage, når nogen tager et billede af dig på flere måder. Sara Beth, en professionel fotograf i Minneapolis, deler nogle tips.

Instruktioner

• Ansigt kamerahoved på. Når du går til siden, er du mere tilbøjelige til at vise din dobbelthage i billedet. Hvis du står over for kameraet uden at dreje hovedet, vil billedet ikke viser alle vinkler. Det vil forblive mere 2D end 3D, og vil ikke vise din dobbelthage.

• Kig direkte på kameraet. Ser ikke på en nedadgående vinkel, da dette vil medføre din dobbelthage til at blive mere fremtrædende. Hvis du ser, rynker omkring din hals og hage bliver mere mærkbar, og dette vil gøre din dobbelthage, vises større.

• Løft dit hoved lidt og vippe Hagen en lille smule mod kameraet. Tænk på det som førende med din hage, og gør at den del af jer, der peger mod kameraet og mod den person, der tager fotografiet. Førende med en bestemt del af kroppen er faktisk en måde at gøre dette organ del synes tyndere.

• Holde halsen på en lige vinkel, stak ikke det fremad eller bagud, da dette vil gøre din dobbelthage ser større. Som nogen tager et billede, Tænk over dit hoved at være kontrolleret af en streng, der går gennem din hals og trække lige op på toppen af dit hoved. Dette vil få dig til at holde alt lige og synes tyndere.

• Bære skæg, hvis du er en mand. En skæg er den bedste måde at skjule en dobbelthage, da det vil gøre dit ansigt ser tyndere og skjule grimme funktioner som en dobbelt hage eller hals fedt.

• Undgå store tørklæder eller turtlenecks at skjule din dobbelthage. Selvom du måske tror, at disse ting kan skjule ekstra fedt, vil de faktisk henlede opmærksomheden på det, og gør din hage ser større i billeder. Bære kun små smykker og ikke bære ting som choker halskæde.

• Smil mens du får dit billede taget. Uanset hvor slemt du føler, du kan se, et smil vil gøre du ser smuk eller smuk, og vil tage folks øjne ned af din hage og læg dem, hvor de hører hjemme, på resten af dit ansigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com