Reducerer kører mave fedt?

09/17/2010 by admin

Svaret er ja, men ikke helt. Kører alene vil ikke helt fjerne overdreven fedt fra din midsection. Der er andre faktorer, såsom kost og styrketræning, som skal overvejes og indarbejdet i dit vægttab plan, hvis dit mål er en slankere midsection. Denne artikel vil give grundlæggende oplysninger om forholdet mellem kører og at tabe mave fedt, mens forklare nødvendigheden af en ordentlig kost og en omfattende øvelse rutine.

Teorier/spekulation

En fælles teori af mennesker er at kører alene er tilstrækkeligt i at opretholde en sund livsstil. Mens det er sandt, at løb er bedre end gå eller resterende stillesiddende, er det ikke ental svaret. Løb er en glimrende hjerte-kar-øvelse, men det er ikke en perfekt og All inclusive-øvelse. Løb vil ikke tone din overkrop. Desuden kan du spise dårligt og forvente at opretholde en sund vægt, selv hvis du køre flere miles om dagen. Hvis dit mål er at tabe sig, er løb et udmærket supplement til din træning rutine.

Overvejelser

Før du trykker på gaden eller i trail, er der et par ting at overveje. Først er indarbejdelse af en sundere kost i din livsstil, og den anden er at kombinere din hjerte-kar-øvelse med nogle styrketræning. Det overordnede mål er at tage i brændsel, som din krop kan brænde, og at træne din krop effektivt bruge at brændstof. Først skal du bruge din krop reserve energi (kropsfedt). Effektivt brænde fedt på en regelmæssig basis, skal du sørge for at skabe en kalorie underskud hver dag. En kalorie underskud opstår, når en person bruger flere kalorier på en enkelt dag, end han har indtaget. Løb vil bidrage til at skabe en kalorie underskud, men bygge muskelmasse gennem styrketræning vil gøre det lettere at vedligeholde. Derudover vil kalorier fra dårlig mad kilder (fastfood, slik) hæmmer denne proces.

Fordele

Ud over at se bedre, vil at fjerne overskydende kropsfedt, især fra din abdominal sektion, hjælpe dig til at føle sig bedre på en regelmæssig basis. Et slankere, stærkere Midtersektionen vil også hjælpe du køre hurtigere og med en mindre indsats. I virkeligheden, vil næsten hver aktivitet og motion synes at tage mindre indsats som din talje begynder at aftage. Der er også en betydelig fordel for din generelle sundhed, som mange kroniske og dødelige sygdomme er blevet forbundet med overskydende abdominalt fedt.

Misforståelser

Ligesom kører alene ikke vil smelte væk mave fedt, virker spot uddannelse ikke. Du kan udføre et hundrede crunches hver aften og ikke kan se dine ønskede resultater. Derudover er der ingen magisk pille, naturlige urter, mirakel frugt eller stykke træning udstyr, der vil levere øjeblikkelige "six-pack" mavemuskler. Kun en langsigtet forpligtelse til en motion og kost rutine vil levere sådanne resultater, og selv da det vil tage nogen tid. Nøgle med en fitness rutine er at holde kursus og udfordre dig selv. Du vil se resultater hurtigere, hvis du presser dig selv hårdere på en regelmæssig basis.

Advarsel

Det er vigtigt at konsultere en læge før du begynder enhver øvelse rutine. En pludselig stigning i aktivitet kan være skadelige, så altid lette ind i enhver øvelse, der du ikke udfører regelmæssigt. Stræk før og efter du har kørt eller styrke tog. Hydrat ordentligt og stoppe straks, hvis du begynder at føle sig ør eller på anden måde påvirkes negativt af en bestemt øvelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com