NIH politik for jordemødre

08/11/2011 by admin

NIH politik for jordemødre

For mange gravide kvinder, vælge en prænatal sundhedspleje udbyder er en stor beslutning. Medline Plus, en service af US National Library of Medicine og de nationale institutter for sundhed eller NIH, offentliggør oplysninger om jordemoder politikker og henstillinger.

Historie

Ifølge Medline Plus, blev jordemødre etableret i USA af Mary Breckenridge i 1925, da hun oprettede tjenesten grænse sygepleje i Kentucky. Den barsel Center Association i New York City var den første jordemoder uddannelsesprogram i USA, som begyndte i 1932. I dag er der næsten 40 akkrediterede jordemødre programmer i USA, som alle er på gymnasier og universiteter.

Funktion

Jordemødre er uddannet til at levere en række tjenester til kvinder og nyfødte babyer, herunder familieplanlægning, styring af graviditet og fødsel og gynækologiske pleje. Jordemødre kan praksis i en række indstillinger, herunder sygehuse, birthing centre, privat praksis og i patienternes hjem.

Overvejelser

Praktiserende jordemødre er certificeret og licens på samme måde som en sygeplejerske praktiserende læge. Certificering er reguleret på to niveauer, staten og nationale. Love vedrørende praksis varierer fra stat og bør følges uanset national certificering. National certificering er kun tilgængelig for kandidater fra American College i sygeplejerske-jordemødre (ACNM) akkrediteret sygeplejerske-jordemoder programmer.

Anbefalinger

NIH anbefaler, at kvinder søger behandling kun af licenseret og certificeret sygeplejerske-jordemødre. Søger graviditet forvaltning af en jordemoder anbefales kun for kvinder, som har ukompliceret og lav-risiko graviditeter. For kvinder, der har flere fødsler, svangerskabsdiabetes, højt blodtryk, kronisk sygdom eller en historie af fødsel komplikationer, er jordemødre ikke tilrådeligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com