Sådan injiceres Winstrol i ballerne

09/26/2011 by admin

Sådan injiceres Winstrol i ballerne

Winstrol eller stanozolol, er en anabolsk steroid, der er lovligt anvendes til behandling af svær hævelse i ansigtet, halsen, ekstremiteter og tarme. Det kan også bruges lovligt af folk, der har kræft eller ekstremt afmagret mennesker nødt til at sætte på i vægt. Bodybuildere bruger ofte stoffet ulovligt for at opretholde muskel størrelse "skære", eller øge definition før en bodybuilding konkurrence. Selv om der er flere måder at tilføre denne steroid, vælger mange at bruge et skud i balderne, fordi der er mere polstring i dette område til at absorbere smerten.

Instruktioner

Sådan injiceres Winstrol i ballerne

• Vælg et privat område, som dit badeværelse til at administrere skud. Beslutte, hvilke balde, du ønsker at injicere. Soak et stykke bomuld med en rigelig mængde af sprit. Gnid alkohol i et bredt område på oversiden af din balde, fra hoftebenet.

• Nyd et andet stykke af bomuld i sprit. Ising bomulden på toppen af hætteglasset af Winstrol. Træk stemplet ud af sprøjten tilbage for at få lidt luft ind i den. Holde hætteglasset på hovedet ned og derefter stikke nålen i sprøjten ind i hætteglasset. Tryk ned på stemplet, indtil al luften er ude.

• Holde den sprøjten hovedet ned. Langsomt trække stemplet ned og trække det korrekte beløb af medicin, baseret på lægens anbefalinger. Hvis der er bobler i sprøjten, skubbe alle lægemidlets tilbage i hætteglasset indtil du kan henlede bare væsken. Fjern nålen af sprøjten fra hætteglasset og placere hætteglasset på disken.

• Placer sprøjte i din hånd, som hvis du kaster en dart. Drej din overkrop mod din balde og tilføre din balde nålen med den hånd tættest på det. Trække tilbage i stemplet lidt med tommelfingeren at sørge for der er ingen blod og at du ikke ramt et blodkar. Hvis der er ingen blod, skubbe stemplet og levere alle medicinen. Hvis du ser blod i sprøjten, fjerne han sprøjte, tvinge blodet ud og indsætte sprøjten i en anden del af din balde, eller din anden balde. Anvende alkohol, efter du fjerner sprøjten. Placer en selvklæbende bandage på indsætningspunktet.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig ved indsprøjtning nålen i din bagdel. Du skal indsætte nålen fra de knoklede del af din bagdel i nærheden af din hofte, fordi iskiasnerven løber gennem området. Bagdelen muskel er solid, så du bliver nødt til at sætte lidt kraft bag sprøjten når indsprøjte det.
  • Du bør aldrig bruger mere end den anbefalede mængde af Winstrol. Steroid anvendelse kan være farlige for dit helbred. Aldrig brug en nål mere end én gang eller som er uden for emballagen. Steroid brug for andet end medicinske årsager er ulovligt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com