Hvordan at vide hvis Gargling med saltvand arbejder

06/27/2010 by admin

Hvordan at vide hvis Gargling med saltvand arbejder

Venner, kolleger, familiemedlemmer og selv læger fortælle dig at gurgle med saltvand for halsbetændelse eller hæshed. Som et resultat, kan du udsætte mere passende behandling, forudsat at saltvandet er i orden. For at vide, hvis gurgle med saltvand er virkelig en effektiv behandling, skal du kende den underliggende tilstand, være opmærksomme på tegn og symptomer og bruge udelukkelsesmetoden.

Instruktioner

• Forstå din lidelse. Vide, hvilken tilstand du behandling med saltvand gurgle. For eksempel, må ikke antage, at du har halsbetændelse; få en korrekt diagnose. Saltvand kan være nyttigt for halsbetændelse men irritere en abscessed tand. Spørg en læge hvad forbedringer, du kan forvente fra saltvand gurgle, så du har klare indikatorer om hvorvidt det er at hjælpe. For eksempel, kan at gurgle forventes at nedsætte smerter og ømhed, men ikke hjælpe med rødme.

• Vurdere dine symptomer på en skala fra et til ti med ene er lille symptomer og ti at være betydelige symptomer. Gøre denne vurdering før saltvand gurgle og derefter 30 minutter efter gurgle. Hvis symptomerne gå i antallet eller sværhedsgraden, gurgle formentlig hjulpet. Også, du kan have flere symptomer og checker ind på hver symptom før og efter gurgle vil fortælle dig hvilke forbedret og der gjorde ikke.

• Gå gennem en proces af eliminering. Adskille de saltvand gurgle fra andre behandlinger, som du bruger. Med andre ord ikke pop en smertestillende, gurgle, sutter på isen chips og bruge en halsen spray på samme tid. Hvis du gør, bekendt ikke som en virkelig virkede. Isolere den saltvand gurgle fra andre behandlinger ved hjælp af det udelukkende for et bestemt antal timer, tidspunkter, dage eller nogle forudbestemt tidsplan, så du kan se, hvis det hjælper.

• Gøre nogle forskning om effektiviteten af saltvand gargles for forskellige betingelser for at se, hvis jeres vil blive forbedret. Ifølge Mayo Clinic og University of Chicago Medical Center, kan gurgle med saltvand reducere halsbetændelse symptomer, smerte, scratchiness, hals tørhed og meget mere.

Tips & advarsler

  • For meget salt i en saltvand skylning kan udløse gag refleks så følger en bestemt opskrift. Også, ikke du faktisk sluge salt fordi din krop behøver den ekstra natrium - især hvis du har forhøjet blodtryk.
  • Smide væk hjemmelavet skylninger efter et par dage, så at du ikke indføre en ny infektion eller fremmed stof ind i din hals.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com