Indeholder filtreret vand fluor?

09/24/2011 by admin

Indeholder filtreret vand fluor?

Nogle filtreret vand indeholder fluor. Fluorindhold filtreret vand afhænger af filtrering bruges.

Omvendt osmose

Omvendt osmose fjerner forurenende stoffer fra vand, afhængigt af størrelsen af molekylet. Alle molekylære forbindelser, der er mindre end vandet er fjernet gennem filtrering proces. Denne proces skelner ikke mellem gunstige mineraler og farlige materialer. Mens det bortfiltrere fluor, filtrerer det også mangan og jern, som er vigtige mineraler til at få fra drikkevand.

Destillation

Destilleret vand er lavet af gennem en proces med kogende vand. Alle de forurenende stoffer, der har højere kogepunkt end vand er fjernet. Dette eliminerer næsten alle af de sunde mineraler fra vandet sammen med fluor. Destilleret vand er vigtigt til brug i maskiner som udskrivning eller medicinske industri, er det ikke den sundeste vand at drikke.

Aktivt kulstof

Dette er den mest populære form for filtrering for hjem vand behandlinger herunder PUR og Brita-filtre. Denne metode filtre vand ved at køre det over kulstof, der har haft en positiv ladning tilføjet. Carbon naturligt diffuserer forureninger på dens overflade, men den positive ladning forvandler carbon til en magnet tiltrække de negativt ladede ioner af forurenende stoffer. Denne form for filtrering efterlader fluor i vandet, men fjerner klor, bly, pesticider og mange organiske forureninger som mikrober.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com