Problemer i forbindelse med ældreplejen

09/01/2011 by admin

Problemer i forbindelse med ældreplejen

Voksne børn vælge nogle gange at udfylde rollen som pårørende, når en ældre forælder bliver fysisk eller mentalt udfordret. Men ligesom en overordnet lagt frem en uhyre mængde af tid, kræfter og penge til at passe børn begynder deres liv rejse, det samme gælder når tabellerne er vendt og overordnet ansigter end-of-life spørgsmål. Uanset om en person beslutter at påtage sig ansvaret eller familien skaber et netværk af plejepersonale, kan processen være ujævn.

Boliger

Den hårdeste indkaldelse af alle for en voksen barn at gøre er om den ældste forælder kan sikkert fortsat bor alene i sit hus. Gentagne falls, ubesvarede medicin doser og uopmærksomhed til personlig hygiejne kan gøre sådan at det er tid til at flytte ham ind i en fuld-pleje facilitet som et plejehjem. Hvis familien er i stand til at yde bistand i en fysisk kapacitet, er ansættelse af hjælpere til at udfylde huller hele dagen en mulighed, selvom valget er gjort vanskeligere, hvis forældrene er døde indstillet mod det.

Finansielle

Fra bill-betalende at likvidere aktiver til at finde måder at betale for udgifter til professionel pleje, kan håndtering finanser af en forælder, der kan ikke længere gøre det være et kæmpe problem---især hvis der er flere søskende er involveret og hver har forskellige idéer om, hvordan vi kommer videre. Som med boliger, kan situationen blive gjort endnu vanskeligere af et ikke-samarbejdsvillige forælder, der enten er uvillige eller ude af stand til at imødegå den nye virkelighed.

Transport

Når en ældre forælder kan ikke længere køre eller have tillid til at tage offentlig transport, kan daglige ærinder, shopping og medicinsk besøg skabe enorme stress for de pårørende, der stadig har en fuldtids job eller familie af sin egen til at deltage i. Nogle gange der simpelthen ikke nok timer i dag logistisk køre to husstande. Situationen forværres hvis den ældre mentale fakulteter har forringet at det ikke er i stand til at forstå, hvorfor barnet ikke kan gøre alt.

Skyld

Måske er en af de mest vanskelige problemer i forbindelse med ældreplejen skyld en dyrket barn eller familie medlem føler over ikke at kunne udføre hver lille opgave, at den svigtende overordnede behov. For at indse, at den primære forpligtelse til din nuværende er familie svært, især når denne forpligtelse er i konflikt med den ældre ønsker og behov. Intens skyld kan være en kraftfuld, elendige oplevelse. Professionel rådgivning til pårørende er en mulighed. Uvildig udtalelse fra en person, ikke følelsesmæssigt knyttet til situationen kunne puste nyt liv i hvad der syntes at være en uholdbar situation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com