Sådan Treat Papulopustular Rosacea

07/19/2010 by admin

Papulopustular rosacea er karakteriseret ved rødme og små, pus-fyldt bumser i ansigtet. Det er en kronisk tilstand, der følger en cyklus af flare-ups efterfulgt af perioder, hvor symptomerne ikke er så svær. Behandling er forpligtet til at holde rosacea fra at blive værre. I øjeblikket ingen kur er tilgængelig og behandlinger til formål at kontrollere udbrud. Visse egenomsorg forslag er også til gavn for behandling af denne tilstand. Mayo Clinic og alternativ medicin ekspert Dr. Andrew Weil tilbyde forslag til behandling af papulopustular rosacea.

Instruktioner

• Tal med din læge om tilgængelige medicin. De har til formål at lindre betændelse, der udløser rødme og knopper. Du modtager muligvis topikale medikamenter som tretinoin, benzoylperoxid eller azelainsyre. Oral antibiotika og Accutane er også almindelige behandlinger. Accutane er normalt forbeholdt alvorlige tilfælde, som ikke har responderet på andre behandlinger. Tage alle medicin nøjagtigt som anvist og til, så længe din læge anbefaler. Din længde af behandlingen afhænger af sværhedsgraden af din tilstand. Du vil sikkert bemærke forbedring omkring en til to måneder efter start medicin.

• Lytte til din læges råd om produkter til personlig pleje. Han vil fortælle dig, hvilke typer af produkter og ingredienser er egnet til din tilstand, og hvad dem, du bør undgå. Fælles irritanter omfatter alkohol, og duftstoffer. Bruge vandbaseret, olie-fri hud plejeprodukter.

• Beskytte dit ansigt fra uden elementer. Bruge solcreme med en mindst SPF af 15 daglige og beskytte dit ansigt med et tørklæde, når det er koldt.

• Undgå at blive overophedet og drik ikke alkohol; begge vil udløse eller forværre rødmen.

• Bekæmpe betændelse gennem din kost. Dr. Andrew Weil anbefaler en anti-inflammatorisk kost for alle, der beskæftiger sig med forhold, der udløste eller forværret af betændelse, herunder rosacea. Skære ned på hvidt mel fødevarer, sukker, kød, mejeriprodukter og noget med delvis hærdet olie er opført som en ingrediens. Øge dit forbrug af koldt vand fisk, nødder, frø, frugter, grøntsager, bønner og fuldkorn.

• Lære at identificere udløsere. Du kan finde visse ting bidrager til din rosacea eller forværre det. Det kan være særlige fødevarer, overdreven stress eller en række faktorer. Være opmærksom på disse ting kan hjælpe dig med at administrere din tilstand.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com