Hvordan at slippe af Tricep fedt

07/07/2010 by admin

Hvordan at slippe af Tricep fedt

At slippe af med tricep fedt eller spot reduktion i nogen del af kroppen er en myte. Den eneste måde at tabe fedt i et bestemt område er at tabe fedt i hele kroppen. Flere faktorer afgør hvor du tabe eller vinde fedt, herunder genetik, alder og køn. For eksempel, kan nogle mennesker være disponeret for akkumulere fedt i deres lår. Dette vil være det første område for at få fedt, og det sidste område at blive lean. Mens stedet reduktion er en myte, styrketræning bidrager til at tone op musklerne især områder. For lean, godt skulpturelle, tonet arme og triceps er det bedste bud at fokusere på samlede fedt reduktion, mens du gør styrketræning specifikt rettet til disse muskelgrupper.

Instruktioner

• Start med en cardio workout specifikt rettet mod fedt tab. Den mest effektive træning at opnå fedt tab, samtidig med at din muskelmasse, er høj intensitet intervaltræning (HIIT). HIIT træning ikke kun hjælper ydeevne, det forbedrer også musklerne evne til at forbrænde fedt.

HIIT er en cardio workout hvor korte, høj intensitet intervaller er vekslede med længere og langsommere intervaller. HIIT kan anvendes til enhver form for cardio øvelse som kører, hug og cykling, og typisk varer ca 20 minutter. Intervallerne kan differentieres efter dit konditionsniveau. 30-90 split interval er et godt sted at starte, hvori den høje intensitet/sprint fase varer 30 sekunder og resten fase varer 90 sekunder, for i alt seks til otte sådanne cyklusser. Som du forhånd, kan du forkorte hvilefasen til 60 eller 30 sekunder og øge antallet af cyklusser. HIIT bør aldrig ske på hinanden følgende dage--mål at gøre det hver anden dag.

• Udføre styrketræning ved at vælge en til to øvelser for hver muskelgruppe (f.eks benpresse og squats for ben, tricep curls og returkommission for armene). Antallet af gentagelser kan varieres; men sørg for at du ved udgangen af et sæt øve dig ud over din komfortniveau. For eksempel, kan du gøre 10-15 gentagelser af tre sæt. Du kan vælge at skifte muskelgrupper i din træning sessioner, for eksempel fokusere på den nederste del af kroppen i en session, og øverste organ i en anden. Målet er at gøre generel styrketræning for at øge den fedt-brænding stofskifte, og ikke kun fokusere på området tricep (at gentage, spot reduktion er en myte).

• Arbejde ud triceps ved at vælge fra de mange tricep øvelser. Du kan gøre en til to fokuseret tricep øvelser, med 15 til 20 gentagelser i tre sæt. For eksempel, hvis du vil udføre tricep curls, udvide arme over hovedet med en håndvægt/vægt i hånden. Fix overarmen på plads, lavere vægt og udvide tilbage op langsomt.

Trisse pushdowns, skal du et reb, V-formet bar eller en straight bar vedhæftet til en trisse. Med knæ let bøjet og albuer fastgjorte mod siderne af din torso, flytte langsomt den nederste arm nedad. Det er vigtigt at albuerne forbliver ubevægelig i hele øvelsen.

For en one-arm tricep pushup, ligge på gulvet på den ene side med dine knæ let bøjet og din krop ved 90 grader til gulvet. Placere en hånd på gulvet foran dig og anden hånden på skulderen top. Skub dig selv op og ned på gulvet, og sørg for din hofte bliver på jorden og kun din overkrop er ved at blive flyttet. Gentag 10-15 reps før skifte sider.

For at udføre dips, gribe kanten på en vægt bænk (eller lignende udstyr/møbler) med hænderne lidt mere end en hofte bredde fra hinanden. Lavere dine hofter ved at bøje din øvre arme ikke mere end 90 grader, at holde dem meget tæt på bænken. Langsomt tilbage til startpositionen. Gentag for 10 til 12 reps.

• Sørg for, du er på et lavt kalorieindhold kost. Det er yderst vigtigt, at du ikke indtager fed mad, der vil besejre formålet med et fedttab træning. Opretholde en mad log, skifte til sundere fødevarer, øge fibre, komplekse kulhydrater og magert proteinindtag og bo hydreret. Sunde fødevarer rige på fibre vil hjælpe dig til at føle fuld længere og dermed reducere trangen til at spise mere. Indstillinger for hele korn såsom brune ris og hele hvede pasta, frugt, grøntsager og magert kød (f.eks. kyllingebryst, fisk, kalkunkød) er alle befordrende for at tabe fedt.

Tips & advarsler

  • Triceps er nemme at træne ved hjælp af kropsvægt som modstand. Så kan du altid gøre tricep dukkert, selvom du ikke kan gøre det til gymnastik.
  • Arbejde i triceps to gange om ugen. Mindre end der er for lidt, mere end det kan være for meget.
  • Så sørg for du er allerede på en regelmæssig træning regime og i god form før du tager HIIT. Hvis du har hjerte-kar-problemer eller sundhedsmæssige betænkeligheder, kan HIIT ikke være en god mulighed. Check med en læge før du prøver HIIT.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com