Naturlige retsmidler for allergi, kat

10/17/2011 by admin

Mange mennesker kan ikke forestille mig livet uden katte. Men folk, der lider af kat allergi altid se ikke disse skabninger med hengivenhed. Pet allergi er udbredt. I USA omhandler 10 procent af befolkningen pet allergi, hvoraf kat allergi er den mest almindelige. Hoste, nældefeber, røde øjne, en løbende næse og nysen er symptomer på cat allergi. Heldigvis, allergi kan behandles naturligt.

Hoste undertrykkelse og Nasal Relief

Eucalyptus er en glimrende naturlig allergi tonic. Det effektivt lindrer hoste og lindrer nasal overbelastning. Det er også bruges som en antiseptisk på kat ridser. Rød kløver, Lucerne, æblecider eddike og lakridsrod fungerer godt i behandling af hoste, løbende næse, kløende øjne og overbelastning.

Relief fra kløe

C-vitamin, fiskeolie, hørfrø, natlysolie olie, havregryn-baseret sæbe og shampoo, witch hazel og aloe vera gel har været anvendt til at anholde og lindre kløe som følge af allergi.

Luftrensere og sæber

Et værelse luftrenser kan være yderst nyttigt, når vi beskæftiger os med kat allergi. Holde katte fra møbler og bade katte med allergi relief shampoo. Allergi-særbehandling vaskemidler og sæber er tilgængelig og nyttig.

Alternative retsmidler

Alternative katteallergi retsmidler omfatter energi-baseret fødevareallergi elimination, holistisk pleje, akupunktur, botanik, yogastillinger og naturopati. Som flere mennesker vedtage en naturlig livsstil, bliver disse utraditionel behandlinger mere almindelige.

Støvsugere

Støvsugere kan virkelig hjælpe med at reducere allergikere symptomer. Ser for dem med et HEPA filter.

Sengetøj

Det er især vigtigt at holde katte ud senge. Allergi sengetøj covers er tilgængelige for madrasser, puder og dyner. De er nemme at hvidvaske og zip og slukker.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com