Test for dårlig ånde

10/14/2011 by admin

Test for dårlig ånde

Ifølge animerede tænder Web site, dårlig ånde, også kendt som dårlig ånde, er normalt forårsaget af bakterier, der lever og vokser på tungen. Bakterierne er smagløst og du kan ikke engang ved, de er der indtil nogen backs væk fra dig og tilbyder dig en ånde mint. Heldigvis er der flere måder du kan opdage din egen dårlig ånde, før nogen andre gør det for dig, og behandle det med en ånde mint, tungen børstning, mundskyl eller nogle andre midler.

Visual Test

Da de fleste tilfælde af dårlig ånde er forårsaget af bakterier på tungen, kan du visuelt kontrollere for deres tilstedeværelse. De fremstår som regel som en hvidlig belægning. Webstedet dårlig ånde Info & Tips siger at stå på et spejl og bruge en væv til greb spidsen af tungen. Hvis den bageste del er mærkbart belagt, har du højst sandsynligt dårlig ånde.

Tungen Test

Du kan teste forsiden og bagsiden af din tunge til at opdage enhver lugt. Animerede tænder anbefaler for den forreste del, slikke dit håndled. Lad det tørre spyt for omkring fem sekunder, så lugten i området. Hvis der er en lugt, betyder det, at forreste del af tungen kan være årsag til dårlig ånde. Hvis du vil kontrollere den bagerste del af tungen, vende en ske op og ned og forsigtigt skrabe det på dette område. Vær forsigtig med din brækrefleks. Hvis du se hvidlig materiale på skeen, sniffe det. Det vil sandsynligvis have en ubehagelig lugt.

Floss Test

Brug en stribe af uparfumeret tandtråd til at tandtråd områder mellem tænderne tilbage. Ifølge den dårlige ånde Info & Tips Web site, skal du derefter lugte floss. Hvis det har en lugt, have du sandsynligvis dårlig ånde.

Spørge nogen

Selv om det kan være pinligt, er den mest nøjagtige måde at finde ud af om du har dårlig ånde bare spørge nogen. Spørg en ven eller relative du kan stole på i stedet for en person, der kunne sige "nej" fordi han eller hun ikke ønsker at såre dine følelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com