Tegn & symptomer af Sigmoid kolon resektion

05/18/2011 by admin

Tegn & symptomer af Sigmoid kolon resektion

En sigmoid kolon resektion er en kirurgisk procedure, hvor sigmoid colon, eller en del af det, er fjernet. Denne procedure er gjort for at hjælpe behandle flere forskellige gastrointestinale sygdomme, som kræft og Crohns sygdom. Patienter, der har denne kirurgiske procedure er i risiko for at opleve komplikationer.

Smerter

Efter hver operation, vil de fleste patienter opleve en vis grad af ubehag eller smerter. Men hvis smerten er unormalt alvorlige eller ikke mindsket af komfort foranstaltninger eller smerte medicin, patienten skal fortælle sin læge.

Blødning eller dræning

Blødning på stedet, incisionen bør ikke forekomme med en sigmoid kolon resektion. Ifølge i SurgeryChannel.com, bør patienter oplever ikke hævelse eller dræning på indsnit stedet enten. Unormal dræning omfatter pus. Hvis pus og hævelse er ledsaget af en pludselig feber, kan det indikere en infektion.

Interne infektion

Patienter kan opleve en indre infektion eller en bækken absces, ifølge Guidelines.com med MD. Hvis en infektion opstår, kan patienten opleve pludselig feber og smerter eller ømhed på webstedet kirurgi. Et bækken absces opstår når pus ophobes på en af de interne indsnit sites. Dette er forbundet med en infektion.

Interne sutur komplikationer

Visse komplikationer kan opstå på interne sutur steder, såsom en lækage i området hvor suturer deltage i tarmene. Nogle patienter kan opleve en fistel, som opstår, når en unormal rørlignende passage udvikler på en sutur site. Patienterne kan også opleve en forsnævring, der opstår, når området hvor tarmene fik følgeskab af suturer bliver indsnævret.

Gentagelse

Nogle patienter oplever muligvis ikke en afhjælpning af deres sygdom, når de har denne operation. Uanset hvad gastrointestinal sygdom forårsaget behovet for resektion, er der stadig en chance for at sygdommen kan opstå igen efter operation, eller at sygdommen kan ikke behandles korrekt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com