Sådan fjernes kirurgisk klip for at undfange en Baby

06/27/2011 by admin

Sådan fjernes kirurgisk klip for at undfange en Baby

Under en vasektomi, er slangen, der bærer levedygtige sædcellerne fra testikler til penis skåret og forseglet med kirurgiske clips. I nogle tilfælde kan ændre mænd, der har haft en vasectomy deres sind om at have børn. Mænd, der er i god fysisk sundhed kan vælge at få vasektomi vendt i en procedure kaldet en vasovasotomy, ifølge Mayo Clinic. Under en vasovasotomy, en kirurg genopretter de rør, der tidligere blev skåret og gendanner den mands evne til at undfange børn gennem normale samleje, i de fleste tilfælde. En anden mulighed, er hvis en mand ikke er berettigede til tilbageførsel, assisteret reproduktiv teknologi.

Instruktioner

• Diskutere eventuelle beslutninger om at få en vasektomi vending med din partner til at bestemme, hvad den bedste løsning for din situation. Overveje andre muligheder, såsom assisted reproduktive teknologier, der er tilgængelige til at undfange et barn efter en vasektomi er blevet udført, og kirurgiske clips er på plads.

• Besøge din læge for at drøfte mulighederne for at have clips fjernes og vasektomi vendt. Spørg om de risici og finansielle ordninger før en beslutning, som ikke alle mænd er kandidater til tilbageførsel og vasectomy tilbageførsel er ikke omfattet af mange forsikring planer.

• Træffe en beslutning med hensyn til at have clips fjernes og forsøger at undfange et barn. Planlægge en aftale har vasovasotomy gennemført af din læge.

• Har den procedure, der er gjort og følg alle genopretning instruktioner for de bedste resultater. Ikke alle mænd er i stand til at producere levedygtig sæd efter tilbageførslen, men giver et passende tidspunkt før du forsøger at undfange et barn er nøglen til genopretning.

• Forstå, hvordan undfangelsen proces virker for at have de bedste chancer for at undfange. Konsultere din læge hvis du har problemer med at undfange for at få professionel rådgivning og tips til undfangelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com