Naturlige olier & deres anvendelser

06/27/2011 by admin

Naturlige olier & deres anvendelser

Da sundhedssektoren industrien og dens tilknyttede omkostninger fortsat at skyrocket, flere og flere amerikanere vender sig til alternative, holistisk og naturlige former for medicin, kost og egenomsorg. Uanset om det er naturlige urter og krydderier, økologisk dyrket frugt og grøntsager eller væsentlige naturlige olier, har moder natur givet os mest, hvis ikke alle, af hvad vi skal leve en sund livsstil. Du behøver kun at undersøge de forskellige anvendelser af naturlige olier til at se, hvordan unødvendige mange af vores kemisk behandlede, forarbejdede produkter virkelig er.

Hårpleje

Ikke kun gøre mange af shampoo og balsam på markedet skader dit hår, men de gør et nummer på miljøet også. I lyset af denne uheldige sandhed henvender mange samvittighedsfulde miljøforkæmpere sig til naturlige olier til at beskytte og betingelse for deres hår. Jojobaolie er en fugtighedscreme til tørre hår. Ricinusolie, især når det er opvarmet, er godt for ødelagte og tørre hår, mens grapeseed og kokos olier er begge kendt for at give håret en naturlig glans.

Hudpleje

Geranium, rosmarin, lavendel og Rose olier er alle overvejet sundt for generel pleje af huden. Når der beskæftiger sig med hudproblemer såsom acne eller hudorme, kamille, koriander, er timian, pebermynte og citrongræs olie mest effektiv. For tørre, sprukne hud, så prøv nogle morgenfrue-infunderes olie.

Aromaterapi

Ifølge Aromatherapy.com, er"aromaterapi praksis med at bruge de naturlige olier udvundet fra blomster, bark, stængler, blade, rødder eller andre dele af et anlæg til at øge psykiske og fysiske velvære." Naturlige olier, nogle mener, virker som stimulanser til hjernen, når de er inhaleret. En stadig mere populær alternativ form for medicin, praksis af aromaterapi anvender naturlige olier til at hjælpe med smertelindring, behandling af depression og humørsvingninger.

Massage

Sød mandel, Jojoba og Arnica er et par af de mere almindelige naturlige olier, der anvendes i massage. Ud over deres beroligende egenskaber hvad angår hud og muskler, er magt duft også en grund til mange massører er så stærkt afhængige af naturlige olier. Naturlige olier fra St. John's Wort blomst, rosenblade og lavendel blade er et par eksempler på olier, der kombinerer beroligende og velduftende egenskaber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com