Forskellen mellem gearing & frie vægte

04/25/2011 by admin

Forskellen mellem gearing & frie vægte

Gratis vægttræning refererer til en øvelse regime, der bygger på anvendelse af uafhængige vægt udstyr såsom håndvægte og vægtstænger til at øge muskelmassen og styrke. Gearing vægttræning beskriver udnyttelse af maskiner, som generelt omfatter plader, der kan tilføjes eller fjernes for at justere vægt-modstand. Både fri vægt og maskine-baserede gearing træning kan præsentere en række fordele og ulemper.

Fordele af frie vægte

Stabiliserende muskler, der hjælper kontrol bevægelse, er bedre uddannet med frie vægte end ved hjælp af maskiner. Gratis vægttræning også kræver brug af flere muskler til en given øvelse, giver mulighed for udvikling af mere naturlige bevægelser, som dem, der kan anvendes i athletic konkurrencer. Men brugen af frie vægte kan tilbyde flere mulighed for skade, især hvis misbruges.

Fordele af gearing udstyr

Gearing training tilbyder et sikrere alternativ til frie vægte, og gør det er lettere at målrette specifikke muskler for udvikling. Gearing maskiner sikre ordentlig motion i en øvelse rutine, fordi de tvinger lemmer langs en bestemt forudindstillet kursus, og eliminere effekten af momentum eller inerti.

Andre faktorer på frie vægte

Frie vægte er billigere end maskiner. De er også mindre, hvilket gør dem nemmere at gemme og transport, og de er mere holdbare. Ligesom alle maskiner, gearing udstyr kan bryde eller blive beskadiget (men er mere holdbare end maskiner, der er afhængige af remskiver eller ledninger).

Andre faktorer på gearing udstyr

På grund af sikkerhedsfaktor, er gearing maskiner typisk ses som et bedre alternativ til begyndere end frie vægte.

Generelle

Både en gearing vægttab program og en gratis vægttab program (eller en kombination af disse) kan give øget muskel masse og mere styrke. Enten på en maskine eller ved hjælp af en vægtstang, skal en løfter presse sig selv til at nå sit mål. Sikkerhedsforanstaltninger skal altid overholdes, da skade kan forekomme med alt udstyr.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com