Graviditet og probiotika

04/24/2011 by admin

Graviditet og probiotika

Probiotika er sunde bakterier, der lever i tyktarmen. De hjælpe med at udfylde tarme med gode bakterier. De gør dette for at bekæmpe off infektioner og andre tarm problemer, ifølge Dr. William Sears med "Forældre" magazine. Lactobacillus acidophilus er den hyppigst fundne probiotiske, og det indgår i mange mærker af yoghurt fundet i købmandsforretninger.

Historie

I oldtiden, blev probiotika fundet i kulturperler mejeriprodukter--samt fødevarer, der havde gæret.

Funktion

Når du tager antibiotika, dem, der ikke kun dræbe de dårlige bakterier, men de også dræber de gode bakterier i dit system. Probiotika hjælpe med at genopbygge de gode bakterier, som også letter mange af de grimme bivirkninger fra antibiotika.

Typer

De mest populære typer af probiotika er Lactobacillus acidophilus og Bifidobacterium bifidus, og dem, der findes i pilleform, pulverform eller endda i visse fødevarer.

Fordele

Når en kvinde er gravid, hun har brug at tage ekstra forholdsregler for at sikre hun forbliver sund. Ved at tage probiotika under graviditet, kan en kvinde kæmpe mod gær infektioner, diarré og andre tarmproblemer, samtidig også bidrage væsentligt til udviklingen af sit ufødte barns immunsystem.

Teorier/spekulation

Fordi probiotika er en af de sikreste ernæringsmæssige stoffer kan du tage, undersøgelser har vist, at kvinder, der aktivt tage dem under deres graviditet og under amning hjælp fremme en sund udvikling af deres baby's immune system. Disse samme probiotika kan reducere risikoen for eksem og mange børneallergi--ligesom laktoseintolerans--hos spædbørn, som kladden for allergi og klinisk immunologi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com