Migræne på grund af kraniel blokering

04/19/2011 by admin

Migræne på grund af kraniel blokering

Mange mennesker lider af migræne. Migræne er forårsaget af unormal hjerneaktivitet, hvilket igen har en række årsager. Kranie blokering refererer til blokering af et blodkar i hjernen. Når dette sker, kan det forårsage symptomer ligner dem af en migræne.

Kranie blokering

Hjernen har en kompleks række blod årerne. Fordi disse vener vride og vende ekstremt ofte, er de meget nemt blokeret af kolesterol opbygning. Når en blokering opstår i en kraniel blod vene det stopper blodtilførslen til dele af hjernen og er normalt omtales som en streg.

Symptomer

Når der lider af et slagtilfælde, er det almindeligt at opleve en følelsesløshed eller svaghed på ansigt, krop, arm eller ben, normalt på samme side af kroppen, hvor blokeringen har gjort. En person lider af et slagtilfælde kan også opleve forvirring og kan tale og forstå hvad der bliver sagt. Symptomer, der et slagtilfælde kan dele med en migræne er en pludselig og smertefuld hovedpine, sløret syn og svimmelhed, der kan gøre gå vanskeligt.

Migræne

Migræne er forårsaget af unormal hjerneaktivitet. Dette kan til gengæld være forårsaget af faktorer såsom stress, ændringer i sove mønster eller lys. Migræne opstår normalt i alderen 10 og 46, selv om de måske begynder at opstå senere i livet, selv om der er ingen historie af migræne. Migræne kan forårsage hovedpine, men altid gør ikke det. De normalt forårsager blinde pletter i visionen, som zig zag-lignende forhindringer til syn, svimmelhed og svært ved at koncentrere.

Behandling

Mens et slagtilfælde kan dele nogle af symptomerne på en migræne, forårsager de ikke migræne. Derfor, behandling af et slagtilfælde adskiller sig fra behandling af migræne. Streger kan være livstruende, migræne er normalt ikke. Et slagtilfælde forårsaget af en kraniel blokering kræver først, at blokeringen fjernes hurtigst muligt, sommetider ved hjælp af væv plasminogen aktivatorer som alteplase og reteplase. Når blokeringen er blevet ryddet, er rehabilitering ofte påkrævet, afhængigt af hjerneskader forårsaget af blokeringen.Der er ingen kur mod migræne, men at undgå dehydrering og hvile i et mørkt rum kan bidrage til at lindre symptomer. Receptpligtig medicin som indeholder triptaner, kan ergotaminer eller isometheptine bidrage til at stoppe et angreb.

Overvejelser

Hvis du oplever hvad der synes at være en migræne ledsaget af andre symptomer på en streg, er det meget vigtigt at søge lægehjælp øjeblikkeligt. Hvis symptomerne er relateret til en kraniel blokering, er der en høj risiko for hjerneskade.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com