Sundeste Snack fødevarer

04/18/2011 by admin

Sunde mellemmåltider kan reducere cravings. Små måltider og snacks har vist sig for at hjælpe med vægttab, hvis snacks er sund. Undgå snacks med for meget sukker, høje kalorier eller for meget fedt. Holde snacks godt anrettede. Læse etiketter til at kontrollere for lavt fedtindhold, kalorier og sukkerindhold. Hold øje med for mange konserveringsmidler.

Fuldkorn

Fuldkorn indeholder komplekse kulhydrater, som giver dig energi. Fedtfattig kiks er et godt valg. Se natriumindhold i saltkringler og kiks.

Frugter og grøntsager

Frugter og grøntsager er meget lav i fedt og fuld af vitaminer og mineraler. Bruge fedtfattig eller fedtfri vegetabilske dukkert. Fedtfattig jordnøddesmør med selleri er mere fyldet. Holde sig væk fra frugt i sukkerholdig sirup.

Mejeri

Lavt fedtindhold oste kan kombineres med kiks. Yoghurt med granola gør en god snack, men være sikker på det er fedtfattig og lavt sukkerindhold. Granola vil gøre det mere fyldet. Mejeriprodukter tilbyde calcium og protein for muskel- og knogle sundhed.

Nødder

Nødder kan være en god snack, men de er høj i kalorier. De tilbyder protein, der gør dig fuld. Spise et par nødder med frugt eller yoghurt til at få den ernæringsmæssige værdi og føler sig fuld hurtigere.

Drinks

Lave en smoothie ud af isen, fedtfattig yoghurt og frisk frugt. Store-købte smoothies er normalt højt indhold af sukker. Vand renser ud i systemet. Te, der er lav i sukker, grøn te og 100 procent frugtsaft er også gode valg. Se kalorieindhold indholdet af drikkevarer.

Noget sødt

Et lille stykke af mørk chokolade slukker en sød tand og giver antioxidanter. Alle naturlige frugt læder giver ernæring af frugt i en sej strip. Fedtfattigt granola barer drysset i yoghurt udfylder og kan indeholde nødder, korn og tørret frugt mens du smager sødt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com