Pacemaker syndrom

04/25/2011 by admin

Pacemaker syndrom er en iatrogen sygdom, hvilket betyder, at det er en negativ effekt og direkte resultat af medicinsk behandling. Det kan påvirke dem, der har implanterede pacemakere bruges til at regulere og synkronisere en uregelmæssig hjerterytme, forårsager manglende synkronisering mellem atrium og ventrikel, svækket samlede hjerte output.

Årsager

En pacemaker er almindeligt implanteret i kister af patienter, der har problemer med en konsekvent uregelmæssige hjerteslag, således at synkronisere aktivering af de øverste og/eller nedre kamre af hjertet, så normale minutvolumen at forekomme. Til tider kan pacemakeren stimulere kun den nederste kamre (hjertekamrene), aktivere del før de øvre kamre (arbejdsro), effektivt vende den rækkefølge, hvori en hjerte slår. Dette forårsager blodet skal pumpes mod lukkede ventiler, hvilket resulterer i de typiske af pacemaker syndrom symptomer.

Symptomer

Symptomer af pacemaker syndrom omfatter nedsat minutvolumen, forårsaget af en ud-af-sync atrium ikke udfylde den tilknyttede ventrikel. Dette kan føre til mange andre symptomer, herunder åndenød af ånde, brystsmerter, hjertebanken, og i ekstreme tilfælde sporadiske og korte tab af bevidsthed (synkope). Disse symptomer ofte efterligne dem, der kræves en pacemaker implantat i første omgang, og kan også være til stede efter ophør af de oprindelige symptomer, der fik implantatet.

Diagnose

Pacemaker syndrom er normalt diagnosticeres uden særlige kliniske forsøg eller undersøgelser, men til tider er det nødvendigt at udelukke andre mulige syndere, som infektion eller hjertesygdom. En læge kan bruge en skærm til at forbinde de symptomer opleves af patienten til en uregelmæssige hjerte rytme, og lægen skal sørge for at udelukke en defekt pacemaker eller en pacemaker i slutningen af dens batterilevetid.

Behandling

Pacemaker syndrom behandles på flere måder, afhængigt af forskellige faktorer. Hvis pacemakeren skridt kun ventriklen, et kundeemne er knyttet til atriet og mærkedagsposter, løse desynchronization at ført til symptomerne. Hos patienter med pacemaker, skridt andre dele af hjertet, eller både ventriklen og atrium, omprogrammering tempoet og gensynkroniseres tempoet normalt løser symptomerne.

Prognose

Spærring en underliggende årsag, der ikke er relateret til installation af en pacemaker, såsom hjerte-sygdom eller infektion, prognosen er fremragende og et stort flertal af alle patienter opsving helt engang pacing af pacemakeren er ordentligt synkroniseret.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com