Hvordan man kan stoppe med at bruge mad som en belønning

05/08/2010 by admin

Hvordan man kan stoppe med at bruge mad som en belønning

Bruge mad som en belønning er mere udbredt end du måske tror. Mange mennesker ser visse fødevarer som "tabu" og spiser dem kun, når en særlig lejlighed kommer rundt, eller når de har gjort noget vigtigt, der fortjener anerkendelse. Foreninger som disse udvikler ofte i barndommen. Hvis du er klar til at ændre disse foreninger og adfærd, er der et par ting du kan gøre.

Instruktioner

• Spørg dig selv hvorfor du bruge mad som en belønning. Afgøre, om det har at gøre mere med vane eller familie tradition. Når du forstår, hvorfor du spise for meget, kan du tage skridt til at ændre din adfærd, enten alene eller med hjælp fra en terapeut.

• Ikke belønne dig selv med mad, når noget går godt. I stedet for at fejre en forfremmelse eller en vindende bud med middag eller dessert, shoppe, besøge et spa eller snige sig ud for en film eftermiddag. Gøre noget rart for dig selv, der gør du føler stor uden at tilføje vægt.

• Kig for belønninger, der er langtidsholdbare. Hvis du bruger mad som belønning, stopper de gode følelser, så snart du er færdig med måltidet. I stedet købe dig noget rart, du kan bruge i lang tid, og der vil minde dig om din succes, hver gang du ser den.

• Stop berigende børn med mad. Mange af holdningerne vi mod mad kommer fra barndommen. Mange forældre tilbyde slik til børnene, der stoppe gråd eller spise deres grøntsager. I stedet gøre disse "belønning" fødevarer en almindelig del af hverdagen, så børn ikke kan se dem som noget særligt. Bare sørg for at kontrollere portionsstørrelserne.

• Find sjove steder i nærheden af dig der ikke restauranter. Mange voksen sociale liv drejer sig næsten udelukkende om spise og drikke. Gøre det til et punkt at spille mini golf, gå bowling, tage i en spille, gå til en film, besøge en comedy-club eller nyde andre former for underholdning, der ikke fokus på mad. Din ven s vil sætte pris på, at blive inviteret til usædvanlige hændelser som disse.

• Undgå situationer, hvor maden er lavet center fest så meget som du kan. Hvis du ikke har noget valg, såsom firmafester eller bryllupper, fejre og belønne dig selv ved at interagere med mennesker omkring dig eller nyder musikken, snarere end at koncentrere sig om selve måltidet.

Tips & advarsler

  • At have et vægttab buddy kan hjælpe dig med håndtere fristelsen og skubbe dig mod dine mål. Eksperter mener, at dem, der arbejder i hold nå deres vægttab mål meget hurtigere. Hvis du ikke kan finde en lokal kammerat, overveje at søge efter en online.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com