Fordele af Kava

12/07/2010 by admin

Fordele af Kava

Kava er en vinstok indfødte til Stillehavsøerne. Kava er bedst kendt for sin beroligende og stimulerende kvaliteter. I store mængder, kan kava producere en tilstand af eufori. Denne urt er også almindeligt anvendt som en tonic, antiseptisk, vanddrivende, analgetiske og som en søvn inducer. De vigtigste kemiske og ernæringsmæssige ingredienser af kava roden omfatter demethoxyangonin, dihydromethysticin, kawain, stivelse, yangonin. Check med din læge før du bruger kava.

Reducerer angst

Kava er et middel mod angst, lindre følelsesmæssige stress og kronisk stress hvis taget langsigtede. Ingrediens kawain i kava er en effektiv benzodiazepene, med beroligende virkning. Kavas egenskaber bidrage til at fremkalde fysisk og mental afslapning i løbet af dagen og at hjælpe med søvnløshed.

Antiseptisk fordele

Kava fungerer som en antiseptisk og er blevet brugt til behandling af urinvejsinfektioner. Den antiseptiske værker på slimhinden i urinvejene og blæren. Laktoner i kava producere en bedøvende effekt, giver lindring.

Smertestillende

Kava er blevet brugt til behandling af gigt, kronisk smerter lidelser, mundsår og tand ømhed. Tonic egenskaber af kava reducere følsomheden og slappe muskler, der reagerer på smerte.

Tonic og vanddrivende fordele

Kava kan behandle infektioner. Smertestillende og rensende vanddrivende egenskaber af kava hjælpe med at behandle sygdomme såsom gigt. Urten giver smertelindring ved at fjerne affald produkter, der påvirker leddene, såsom urinsyre produceret af gigt, forårsager krystaller at akkumulere omkring de små led.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com