Sådan Treat negle eksem

05/16/2010 by admin

Sådan Treat negle eksem

Eksem er en type af atopisk dermatitis, der resulterer i rød, irriteret hud, der kan sive og skorpe over forårsager huden til at synes skællende, ifølge den australske College of dermatologer. Eksem af fingernegle opstår under og omkring neglen senge og opstår, når huden bliver irriteret eller er udsat for kroniske fugt, som når et barn gentagne gange stinker sin tommelfinger. Der er flere måder at behandle negle eksem at rydde op i uønskede rødme og irritation.

Instruktioner

• Undgå overdreven udsættelse for vand. Det betyder opholder sig ud af puljen i længere perioder og iført gummihandsker, når rengøring og gøre retterne. Dette vil skære ned på den tørhed, der vil gøre negle eksem værre.

• Anvende fugtgivende lotion til neglen senge mindst en gang om dagen. Dette vil holde huden smidig og kan bruges til at behandle eksem over hele kroppen til at hjælpe forsegle i fugt.

• Identificere hvad udløser din eksem og forsøge at undgå den. Ifølge Clinic.com til Mayo, fælles eksem udløser omfatter stress, kontakt med visse rengøringsmidler, svedtendens og barske sæber og parfumer.

• Sted en kold komprimere på den påvirkede finger eller tå negle når en opblussen forekommer. Dette kunne omfatte en pose ærter svøbt i et håndklæde eller en is pack. Dette vil lindre irritation, rødme og hævelse, er forbundet med eksem.

• Dække negle med en 1% hydrocortison creme. Dette vil hjælpe med at lindre enhver kløe, der kan ledsage eksem.

• Tale med din læge om enhver medicin, der vil hjælpe med at behandle symptomerne på negle eksem. Disse omfatter hæmmende, som ifølge Mayo Clinic, vil mindske virkningerne immunsystemet har på eksem. En anden medicin, der kan ordineres er prednison, som er et steroid, der vil reducere inflammation af eksem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com