Hjemmelavet lus frastødende hårspray

03/22/2011 by admin

Hovedlus er små parasitter, der udvikler på hovedbunden og er meget almindelige. Lus er yderst smitsom og selvom du holder du hår ren og har god hygiejne, lus kan afhentes ved at dele en børste, kam eller blot at sætte dit hoved mod en stol eller en pude, der en smittet person netop forladt. Lus lever ikke længe på kroppen, men hvis der fremkommer et nyt luftfartsselskab, angreb vil fortsætte.

Urte olie Spray til at dræbe hovedlus

Der er flere over the counter produkter tilgængelige til behandling af hovedlus, men disse produkter indeholder skrappe kemikalier og har en frygtelig lugt. For at undgå disse barske kemikalier, Bland de følgende ingredienser i en stor sprayflaske: en teskefuld af rosmarinolie, en teskefuld af lavendelolie, to teskefulde af tea tree olie (som kan købes i en helsekost butik eller herb shop), en teskefuld citron uddrag og 1/4 kop olivenolie. Spray blandingen direkte på tørt hår, mætte hovedbund, bag ørerne, og bagsiden af halsen. Dække dit hår med en plastik hætte eller plasticpose, forsegle cap med bånd for 1 time, derefter shampoo to gange for at få alle olie ud.

Tage en meget fin tand som en baby kam (du kan købe kamme specielt til kæmning ud lus, men en baby kam værker den samme og er billigere). Forsigtigt kam dit hår grundigt startende fra rødder, skylle din kam ofte i varmt vand. Når du er færdig, shampoo og tilstand dit hår som normalt og sørg for at sterilisere kammen og vaske dine håndklæder og andre artikler i varmt sæbevand vand for at undgå yderligere angreb.

Neem olie Spray til at dræbe hovedlus

Kombiner 1/4 kop af neem olie, tilgængelig på helsekost butikker og 1/2 kop vegetabilsk eller olivenolie. Bland i en stor sprayflaske og mætte hovedbund, bag ørerne og bag nakken. Dække hovedet med en hætte og lad blød i en time. Shampoo og kam dit hår grundigt med en tættekam til at slippe af med alle lus og æg. Denne blanding har en stærk lugt, svovlsyre, så det vil være nødvendigt at shampoo dit hår flere tid til at slippe af lugt. Vask alle varer du bruger i løbet af denne proces i varmt vand til at dræbe enhver lus eller æg, der kan leve, så man undgår yderligere angreb.

Apple Cider Eddike Spray til at dræbe hovedlus

Bland 1/4 kop æble cider eddike og 3/4 kop varmt vand og mætte din hovedbund grundigt. Dække hovedet med en badehætte eller en plastikpose og lad blandingen på din hovedbund i 1/2 time. Også spray bag dine ører og hals til at få alle angreb. Skyl og skumme hår med teatree shampoo, som kan købes i en herb shop eller fysiske butik og forlade skum på håret i 1/2 time før skylning det. Kam hår med en bøde tand kam til at slippe af med alle lus og æg og derefter shampoo og tilstand som normalt. Skyl din kam ofte i varmt vand for at fjerne lus du er kæmning og vaske dine hvidvaske og enhver kamme i meget varmt vand til at undgå yderligere angreb.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com