Hvad er årsagerne til Urinvejsinfektion Proteus Mirabilis?

05/13/2010 by admin

Hvad er årsagerne til Urinvejsinfektion Proteus Mirabilis?

Flere typer af bakterier forårsager urinvejsinfektioner. Proteus mirabilis er en af de bakterier der er ansvarlig for denne tilstand. Korrekt identifikation af denne skadegører resulterer i behandling med antibiotika.

Beskrivelse

Proteus mirabilis er en bakterie som normalt findes i mave-tarmkanalen. Denne bakterie bevæger sig let på tværs af halvfaste eller faste overflader. Proteus mirabilis bor også i jord og vand.

Infektion årsager

Fordi urinrøret er tæt på anus, kan Proteus mirabilis indtaste urinvejene og forårsage infektion. Infektion opstår også, når Proteus mirabilis forurener katetre og andet medicinsk udstyr, urin. Når de kommer ind i urinvejene, fortsat disse organismer at formere.

Transmission

Tørrer ud fra tilbage til forsiden efter en afføring tillader fecal sagen for at gøre kontakt med urinrørets åbning. Hvis Proteus mirabilis er til stede i fecal sagen, kan det angive urinvejene. I en 2003 undersøgelse offentliggjort i Journal for klinisk mikrobiologi, rapporterede forskere fra Cardiff School af Biosciences at Proteus mirabilis forårsager biofilm (buildups af mikrober) til form på katetre. Dette bakteriel oprustning resulterer i urinvejsinfektion og kan føre til alvorlige nyre-infektion eller sepsis (infektion i blodbanen).

Identifikation

Urinanalyse registrerer høje niveauer af Proteus mirabilis i urinen. Mens tilstedeværelsen af nogle bakterier i urinen er normale, mere end 100.000 kolonidannende enheder pr. mL urin er betegnende for urinvejsinfektion, ifølge American Academy of Family Physicians.

Forebyggelse

Tør fra front til bag efter brug af badeværelset til at forhindre Proteus mirabilis bakterier ind i urinvejene. Hvis du bruger et kateter, bruge sterile forsyninger til at forhindre bakteriel forurening. Disse foranstaltninger bekæmpe de mest almindelige årsager til en Proteus mirabilis UTI.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com