En uge vægttab lejre

02/21/2011 by admin

Vægttab lejre er designet til at hjælpe dem interesseret miste en stor mængde af vægt så hurtigt som muligt. Campister deltage i møder, der fokuserer på deres spise, lære nye vaner og motion på deres rejse. En uge vægttab lejre vinder i popularitet, fordi campister kan miste 10 pounds af vægt eller mere i kun syv dage. Mens nogle af disse lejre er meget populært, er der andre ting at overveje.

Funktioner

En uge vægttab lejre er designet til at hjælpe mennesker mister så meget vægt som muligt under deres korte ophold på lejren. Dette betyder, at enkeltpersoner tilbringer en stor del af tiden arbejder ud, mens man spiser kun en brøkdel af de kalorier, de ville derhjemme. En typisk dag på lejren indebærer arbejder om morgenen og eftermiddagen, spise lavt kalorieindhold måltider og deltage i workshops eller sessioner, hvor de lærer bedre spisevaner.

Advarsel

Mens der er mange tilfredse kunder, som bruger en uge vægttab lejre, er der andre kunder utilfredse med deres ophold. Ikke alle, der opholder sig på disse lejre mister en stor mængde af vægt, og det er muligt for gæster at forlade vejer det samme beløb, som de gjorde, da de startede. En anden ulempe er, at mange mennesker mister kun deres vand vægt, som de får tilbage i de første par dage eller uger efter at have forladt lejren.

Mountain Trek

Mountain Trek hævder, at enkeltpersoner mister gennemsnitligt 5,7 pounds for kvinder og ni pounds for mænd i en uge-lang session. Programmet på Mountain Trek fokuserer på ikke blot at tabe, men foryngende ånden på samme tid. Gæsterne tilbringe tre til fem timers vandring hver dag, tager fitnessklasser og deltage i yoga om morgenen. Dagene er meget stiv, uden en masse plads til fleksibilitet, og de fleste af timerne er planlagt ud og planlagt i forvejen.

Kilde

Kilde er en af de mest kendte vægttab lejre i verden, fordi de har placeringer på tværs af USA, herunder Californien og Florida samt nogle i udenlandske områder som Canada. Lejrene tilbyder vægt tab programmer for børn under 16 år og voksne. Sessioner køre i en periode op til otte uger, men sessioner af kun en uge er også tilgængelige. Campister miste op til ti pounds i løbet af ugen lang session.

Fit sti

Fit sti hævder, at gæsterne i deres program mister et pund om dagen i gennemsnit når efter deres plan og program nøje. Programmet er begrænset til kun 14 deltagere i hver uge lange session og programmet er opdelt i forskellige grupper baseret på fitness eller aktivitet. Ud over den fysiske øvelse kræves, følge gæsterne også en streng diæt plan, som lader dem spise 900-1200 kalorier hver dag baseret på mængden af vægt, de har brug for at tabe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com