Er ultralyd farligt for en Baby?

02/09/2011 by admin

Prænatal ultralyd er generelt anses for at være sikker, når de angives lægeligt. Men der er en vis usikkerhed om deres langsigtede sikkerhed, og deres risici opvejer deres fordele, når de ikke er virkelig nødvendigt.

Mulig autisme Link

En artikel offentliggjort i tidsskriftet "jordemoder i dag" teoretiseret, at unødvendige ultralyd kan være delvist ansvarlig for stigningen i autisme diagnose.

Hæmmet vækst

National Institutes of Health gennemgik udvikling af børn udsat for ultralyd prænatalt. De bemærkede, at babyer udsættes for ultralyd var lidt mindre, men "fanget" til deres jævnaldrende relativt hurtigt.

Neurologiske skader

Et par dyre undersøgelser synes at påvise en stigning i Neurologiske skader hos rotter udsat for ultralyd, men bedre designede undersøgelser har konkluderet, at der ikke er nogen sammenhæng.

Gode nyheder

Der er ingen beviser for, at ultralyd er forbundet med en øget risiko for fødselsdefekter, præterm fødsel, preeclampsia eller andre åbenlyse graviditet-relaterede komplikationer.

Sikkerhed

Mens mest langsigtede risici forbundet med ultralyd er teoretisk karakter, er det bedst at spille sikkert ved hjælp af ultralyd kun når det er lægeligt angivet. Souvenir fotos og køn forudsigelser kan være unødvendige anvendelser for denne teknologi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com