Homøopatiske midler mod kvalme hos kræftpatienter

05/31/2011 by admin

Grad, kræftpatienter henvender sig til alternative behandlingsformer som homøopatiske midler for en større grad af kontrol over deres forhold. Dette kan være både en god og en dårlig ting. Når det bruges som komplementære medicin med vejledning af en praktiserende læge, kan homøopatiske midler hjælpe lethed betingelser forbundet med kræft, såsom kvalme. Når anvendes forkert, kan de dog have uønskede vekselvirkninger.

Baggrund

Homøopatisk medicin blev oprettet 200 år siden af traditionelle læger, der var overbevist om, at behandlinger, der omfattede åreladning var at skade patienterne i stedet for at hjælpe dem med. Disse læger kiggede til tidlige græske medicinsk filosofi til at udvikle et koncept for "som kur som." I lægmandssprog, en yderst fortyndet form af et stof---som anlægget kan familien Colchicum (crocus og Godiva lilly), som er giftige for mennesker---der forårsager kvalme bidrage til at helbrede den. I dag, en patient søger Homøopatisk behandling normalt hører en homøopatisk læge og har deres recept fyldt enten på et homøopatisk apotek eller ordrer medicin direkte fra en fabrikanten.

Kvalme retsmidler

Traditionel medicin anvendes i homøopatiske og østlige medicin, såsom vild ingefær (også kendt som "asarum"), har for nylig vist sig for at reducere kvalme hos kræftpatienter, ifølge en undersøgelse finansieret af National Cancer Institute. Andre medikamenter, der kan hjælpe omfatter nux vomica, pulsatilla, tabacum og ipecacuanha, som er den primære ingrediens i sirup af ipecac (normalt bruges til at fremkalde opkastning, men når fortyndet, kan blot reducere kvalme).

Dosering instruktioner

Fleste af homøopatiske midler er udarbejdet i pellet, tablet, granulat eller flydende form. Den flydende form kan fortyndes i vand og sluges, mens de faste former er lægges under tungen og lov til at opløse før indtagelse. Patienter er instrueret om ikke at spise eller drikke noget op til 45 minutter før og 15 minutter efter tager medicin, som mad og drikke kan svække virkningen af medicinen.

Homøopatiske kvalme medicin er lav potens (mindre fortyndet) end high-potens medicin. Og homøopater instruere ofte patienten til at tage en dosis, derefter vente på resultatet. Hvis kvalme forsvinder, er patienten til fortsat at lade medicin arbejde. Hvis kvalme returnerer, er patienten tilladt at tage en anden dosis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com