Hvordan at finde min kropstype for vægttab

05/31/2011 by admin

Vægttab er et beundringsværdigt mål, men nogle mennesker har flere problemer end andre tabe. Hvis du er en af dem, der har problemer med at tabe uønsket, kan du drage fordel af at kende din kropstype. At kende din kropstype vil hjælpe med en konkret plan for dig. Kropstyper falder i tre kategorier: mesomorph, endomorph og ectomorph.

Instruktioner

• Kigge i et spejl til at afgøre, hvor din vægt er på din krop. Mesomorph er et naturligt lean, muskuløs krop, lige så velproportioneret på toppen og bunden. Endomorph får vægt nemt og er opdelt i enten at have en pære figuren (vægt mere under taljen på hofter og lår) eller et æble (35 tommer taljen eller over for kvinder eller 40 tommer eller over for mænd). Ectomorph er naturligvis lean og tynd--nogle gange skrøbelige-- og har svært ved at få vægt.

• Brug af målebånd og måle dit bryst, talje (på bellybutton plan) og hofter (omkring bredeste del af Balder). Mesomorphs har næsten lige bryst og hip målinger, med taljen henhørende under disse to målinger. Endomorphs gain vægt let. Deres taljen er typisk meget større end deres bryst og hofter. Ectomorphs har den mest problemer med at få muskelmasse, og deres målinger er normalt lig. .

• Bruge spejlet billede og målinger til at bestemme din kropstype og bruge følgende som udgangspunkt til vægttab. Alle tre typer skal følge en sund kost plan. Mesomorphs vil normalt have en større indtagelse af proteiner og komplekse kulhydrater til muskel opbygning. Endomorphs vil typisk følge en fedtfattig, lavt kulhydratindhold og/eller lavt kalorieindhold spise plan. Ectomorphs vil spise en mere højt fedtindhold og høj-kulhydrat kost at tillade sund vægtstigning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com