Om haleben dislokation

08/17/2010 by admin

Om haleben dislokation

Smerten ulidelig, der forårsager vedvarende ubehag. Er det fordi halebenet var stødt eller forstuvet et fald? Nej, smerten dvælende fordi haleben var forvredet. Diagnosticere et haleben dislokation præciserer sværhedsgraden af skaden og giver patienten indstillingerne i behandling for at give lindring fra smerter.

Identifikation

Ligger lige under korsbenet og er haleben en lille udvidelse af slutningen af rygsøjlen. Haleben ben hos andre hvirveldyr, strækker sig ud i en hale. Hos mennesker, det ender i bunden af rygsøjlen og giver lodret støtte under sidde og gå.Ledbåndene slutte haleben til korsbenet-- og det er, når denne forbindelse er afskåret, haleben bliver forvredet. I hvilken retning haleben ben bliver forvredet, det drejer sig om skader på bærende ledbånd.

Overvejelser

Haleben fordrivelse sker fra en betydelig grad af traumer til haleben. Det ses hyppigst i ofre for et fald, der tvinger haleben malplaceret. Det er også oplevet af vordende mødre under fødslen, på grund af fosteret pres på halebenet, kombineret med den hormon-induceret afslapning af kroppens ledbånd for leveringsprocessen.

Symptomer

I bunden af rygsøjlen, hvor nerver forgrener for at udvide ind i de nedre ekstremiteter, inducerer afbrydelse af haleben fra korsbenet meget lokaliserede smerter. Denne smerte intensiverer når yderligere pres på dette område, som i siddende stilling. Et andet symptom er betændelse som følge af dislokation.

Advarsel

Haleben dislokation er en meget alvorlig skade, der tager lang tid at helbrede. Haleben er knyttet til korsbenet gennem en delikat struktur kun ledbånd, der ikke understøttes af muskel, som andre led. Med de ledbånd, der både understøtter og Deltag haleben til korsbenet kompromitteret, bliver haleben sårbare over for yderligere skade.

Diagnose

Efter undersøgelse af patienten, kan lægen dechifrere et haleben dislokation fra et haleben forstuvning. Den medicinske historie af patienten er meget vigtigt, da orientering af haleben ben varierer fra én person til en anden.

Behandlinger

Fælles behandlinger for et haleben dislokation omfatter medicin for smerter og betændelse. Støtte enheder, såsom en doughnut-formet pude, også tage presset af haleben.De mere alvorlige tilfælde af en dislokation kan kræve manipulation af haleben til at placere den tilbage på plads. Kirurgi er nogle gange nødvendigt i de tilfælde, hvor helbredelse ikke naturligt forekommer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com