Kommunikations-teknikker & Alzheimers

01/14/2011 by admin

Alzheimer's Association hedder det, at mere end 5.3 millioner amerikanere lever med Alzheimers sygdom eller en relateret demens. Kan du kommunikere med et familiemedlem eller en klient med Alzheimers sygdom. Forstå, at efterhånden som sygdommen skrider frem, kommunikere med ham kan blive vanskeligere. Nogle enkle teknikker kan gøre kommunikere så let som muligt. Ved, at nogle dage er bedre end andre, og hvad er vellykket en dag måske ikke bringer positive resultater næste.

Alzheimers sygdom

Alzheimers sygdom er en progressiv sygdom i hjernen, der fører til skader på hjerneceller. Dette skader medfører ændringer i hukommelse, dom og sprog. På grund af disse ændringer, kan kommunikation være vanskelig. Men med en forståelse af kommunikationsstrategier, omsorgsperson, kan have den bedste møde mulige. Den meddelelse evne til en person med Alzheimers sygdom bliver værre efterhånden som sygdommen skrider frem.

Kommunikationsproblemer

Mennesker med Alzheimers kan have svært ved at finde de korrekte ord at bruge, når de forsøger at fortælle dig noget. Deres tale kan være flydende, men giver ingen mening. Personer med Alzheimers sygdom kan også ikke være stand til at forstå, hvad du forsøger at fortælle dem.

Som Alzheimers sygdom skrider frem, dens ofre tabe deres læsning og skrivning evne, og de kan ikke forstå de rette sociale praksis af samtale, så de afbrød en person, når de taler med dem eller ikke reagerer når de tales til.

Teknikker

Sørg for du bruger korte enkle sætninger. Diskuter kun en tanke ad gangen. Tillad altid masser af tid til personen med Alzheimers sygdom at svare dig. Efterhånden som sygdommen skrider frem, tager det længere tid at behandle hvad du siger. Du skal identificere folk du taler om ved hjælp af deres navn og hvordan de er relateret til personen med Alzheimers sygdom. Ikke nogensinde gøre dem gætte. Aldrig bede "Kan du huske?" I stedet fortælle dem de nødvendige oplysninger.

Ved hjælp af kropssprog er en meget god kommunikation teknik, når du samtale med dem, der har Alzheimers sygdom. Det kan være nødvendigt at bruge nogle ansigtsudtryk eller håndbevægelser, således at de kan forstå hvad du prøver at sige. Du kan have til at pege på objekter. For at personer med Alzheimers sygdom til at holde fokus, kan du holde deres hånd eller give dem et andet objekt til at holde.

Korrekte miljø

Ingen kommunikation teknik vil arbejde for en person med Alzheimers sygdom uden det korrekte miljø. Gøre sikker på konkurrerende lyde, såsom musik, radio eller TV, er slukket. Flyt ikke når du taler med en person med Alzheimers sygdom. Prøv at have en regelmæssig rutine. Dette gør tingene mindre forvirrende og hjælper du kommunikere med personen. Også er vigtigt at sikre alle involverede med den person, der har Alzheimers sygdom har samme stil som kommunikation. Hvis du gentager noget fordi han ikke forstod du, sige det på samme måde eller bryde det endnu mere.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com