Fødevarer for højt blodsukker

01/16/2011 by admin

Sænke dit blodsukker niveau er en af de bedste ting du kan gøre for dig selv. Hvis du ved, du har et højt blodsukker niveau, bestræbe sig på at reducere for at leve et langt og sundt liv. Ændre den måde du spiser. Tilføje følgende fødevarer til din kost gør underværker for højt blodsukker.

Løg

Løg er lette at tilføje til enhver kost og er høj i svovl og flavonoider. Disse både reducere blodsukkerniveauer ud over at højne det gode kolesterol i kroppen.

Avocadoer

Disse velsmagende frugt øge din insulinfølsomhed. Dette hjælper med at sænke dit blodsukker niveau til et overkommeligt niveau.

Nødder

Nødder har et højt fedtindhold, men det er slags fedt, der er godt for din krop. Denne enkeltumættet fedt øger insulinfølsomhed samt, hvilket gør din krop sænke dit blodsukker niveau i svar.

Kirsebær

Disse frugter er lækre og lavere blodsukker ud over at være en sød behandle. De har også pakke en gennemsnitlig antioxidant punch, som hjælper med at bekæmpe oxidative skader på kroppen.

Citroner

Citroner kan føjes til din kost i mange forskellige former. De er høje i C-vitamin og deres syreindhold hjælper med at sænke blodsukker og glykæmisk Greven af ethvert måltid, de er en del af.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com