Hvordan til at tabe sig i 2 måneder naturligt

01/17/2011 by admin

Hvordan til at tabe sig i 2 måneder naturligt

To måneder er et fornuftigt mål for enkeltpersoner til at give sig selv at se effektive og varige resultater. Sund vægttab kommer fra en fornuftig kost og motion, og det vil ikke overstige 2 lbs. mistede pr. uge. Noget mere end dette er meget farligt. Men vægttab er ikke let, og du bliver nødt til at være forpligtet til at holde fokus, udøver de fleste dage og ændre din kost.

Instruktioner

Spise korrekt og udøver

• Spiser en varieret kost. Der er ingen skjulte myter og ingen særlige fødevarer anbefales at spise her, bare spise masser af frugt og grøntsager og skære forarbejdede fødevarer som stegt kylling. Vægttab vil ikke være så hurtigt, hvis du ikke opretholde en sund afbalanceret kost og holde sig til dit anbefalede daglige kalorieindtag---2.000 kalorier for kvinder og 2.500 kalorier til mænd.

• Drikke otte pints vand om dagen. Dette vil hjælpe kroppen skylle ud toksiner, holde dig hydreret og rent faktisk vil hjælpe du føler dig fuld, hvis du konstateringen af, at den nye kost gør dig sulten.

• Besøg din lokale træningscenter for rådgivning om udøvelsen. Ansatte vil være i stand til at give dig en træning, der varer omkring en time og er velegnet til en person forsøger at tabe. Hvis du ikke kan råd til at gå til gymnastik, kan du prøve nedenstående enkle tips. Øvelserne bør udføres hver dag om muligt varede ca. en time.

• Begynd din træning med stretching. Start fra nakken nedad, og sørg for du kan virkelig strække dine arme og ben. Dette skal vare cirka fem til 10 minutter.

• Udføre en hjerte-kar-øvelse for omkring 25-30 minutter. Dette kan være noget, der øger pulsen betydeligt herunder kørende, hurtig/power walking, cykling og svømning. Hvis du er medlem i fitness-centret, kan du også tilmelde dig at gøre hjerte-kar-klasser som spinning. Denne type træning vil brænde de mest kalorier.

• Flytte til et sikkert område, hvor du kan starte nogle core styrke uddannelse. Dette vil tage form af øvelser såsom sit-ups og lunges. Udføre disse øvelser i ca 20 minutter.

• Gentag de strækøvelser, som du startede med, igen start fra nakken ned. Dette vil hjælpe dig slappe af og få pulsen tilbage til sin normale vægt. Det vil også forhindre muskler fra stiv og forårsager smerter hele dagen. Du er nu færdig med din træning.

Tips & advarsler

  • Fitnesscentre har nogle meget gode råd hvis du har råd til at tilmelde dig.
  • Hvis du har nogen medicinske tilstande, tjekke med din læge før udøve.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com