Hjemmelavet kolon rense ingredienser

05/22/2010 by admin

Kolon rensning vil hjælpe befri kroppen af toksiner og vil reducere forstoppelse. Det vil fremme en bedre fordøjelse og absorption, og kan også slippe din krop af fecal sagen vejer overalt fra fire til tredive pounds. Der er mange gode produkter på markedet for kolon udrensning, men du kan også lave din egen hjem afhjælpe, der vil give dig de samme resultater.

Saftpresning

Der er flere tilgange til kolon udrensning, der bruger frugt, vand, salte og fiber fødevarer. Ikke alle metode vil arbejde for alle. En af de nemmeste måder at hjælpe med at rense din kolon er ved at spise fødevarer, der er høj i fiber og drikke en masse vand. Frugt og grøntsager indeholder en rimelig mængde af fiber og vil bidrage til at skubbe den fækal mater gennem tyktarmen på en regelmæssig basis.

Hvis du vælger at bruge en saftpresning metode i kolon rensning, skal du altid bruge friske frugter og grøntsager. Saften bør indtages ved stuetemperatur. Hvis du forbereder saft og ønsker at gemme det, det skal opbevares i en uigennemsigtig beholder og bør ikke opbevares i mere end 24 timer. Længere end, og saft vil miste noget af det er ernæringsmæssige fordele. Et par gode grøntsager til juice er selleri, hvidløg, roer, agurk, bladgrøntsager og radiser. Hvis du saft på en regelmæssig basis, blande de grøntsager, du bruger. Hvis du bruger de samme dem hele tiden, kan kroppen blive allergisk over for dem. Det tilføjer også sort.

Te og urter

Te og urter kan også være effektiv i kolon rensning. En god daglig cleanser te opskrift ville være at simre te i flere minutter med nelliker, knust ingefær, mynteblade og basilikumblade, lad det køle, tilsæt lidt citronsaft og drikke det mens varm. Efter drikke denne te for omkring en måned, vil du mærke, det udrensning effekter. Fennikel er et naturligt afføringsmiddel og er en fantastisk urt til at tilføje til te for naturlige kolon rense. Hvidløg, senna og peber er blot nogle krydderier, når tilføjet til te eller fødevarer, vil bidrage til at rense tarmene. Psyllium skallerne er en urt, der naturligt vil blødgøre den fecal spørgsmål og hjælpe absorberer toksiner. Det kan indtages med vand, juice, eller te.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com