Sådan Treat virkningerne på Lactose Intolerance

03/12/2011 by admin

Laktoseintolerans er en af de mest almindelige allergi, effektuering af millioner af mennesker, og kan udvikle sig i barndommen eller som voksen. Hvis du har udviklet laktoseintolerans eller er blevet offer for en af mange skjulte kilder af laktose, er der et par ting, du kan gøre for at hjælpe behandle virkningerne.

Instruktioner

• Få nogle venlige probiotika til at hjælpe behandle virkningerne af laktoseintolerans. Probiotika er levende enzymer, som støtte fordøjelsen og fjernelse og kan hjælpe med at lindre gastrointestinale gener, hvis du har indtaget laktose. Følg altid fabrikantens anvisninger for dosering.

• Spise yoghurt. Ja, yoghurt. Yoghurt er høj i laktose; Det er imidlertid også høj i probiotika. Ikke alene er yoghurt en glimrende kilde til calcium, undersøgelser har vist, at yoghurt hjælper til at lindre en dårlig mave, selv i dem med laktose intolerance, da de levende kulturer hjælper kroppen til at producere enzymer nødvendig for at fordøje laktose. Sørg for, at etiketten siger det har aktive og/eller levende kulturer.

• Køb laktase enzym tabletter som vil hjælpe din krop til at nedbryde laktose, derfor behandle virkningerne af intolerance. Mens tabletter tages bedst før du indtager fødevarer, der indeholder laktose, tager et par kan Hvornår symptomerne flare bidrage til at lette symptomer. Igen, Læs altid etiketten grundigt for dosering.

• Lave en kop kamillete når dine symptomer begynder at flare. Kamille indeholder garvesyre, der bidrager til at midlertidigt snøre tarmkanalen, at reducere spasmer og smerter. Derudover kan kamille bidrage til at neutralisere gas og reducere oppustethed, et par af de fælles virkninger af laktoseintolerans.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com